При проблеми със сърцето, доверете се на тази рецепта!

Тези билки подпомагат работата на сърцето

„Проблеми със сърцето? Кой аз ли ?!”. Това е нормалната реакция на болшинството хора, когато са попитани дали се притесняват от заболяване на сърцето. Но тъжната истина е, че никой не е застрахован срещу тези заболявания и все повече и повече хора страдат от сърдечни заболявания. Болката в сърцето се появява в лявата половина на гърдите – там, където се намира самият орган, но за нея може да има различни причини.

“Фигурин
Дайте допълнително сила на сърцето си!

Дайте допълнително сила на сърцето си!

Билка.инфо ви предлага тази доказала своята ефективност билкова рецепта, с чиято помощ ще дадете допълнително сила на сърцето си.

Начин на приготвяне и употреба – смилат се с машинка за кайма 2 лимона с корите, прибавят се 30 г ядки от кайсии, които също се смилат и 1 детско бурканче мед. Разбъркват се добре и се взема само сутрин на гладно по 1 супена лъжица. Могат да се вземат няколко дози, докато проличи подбряване на състоянието.

За да се постигне максимален ефект, билковата рецепта може да се комбинира с прием на повечко сокове. Според някои от проучванията сокът от нар спопомага да се намали натрупването на вреден холестерол с цели 30%, а сърдечните клетки след приема на този сок показват с над 50% увеличаване на производството на азотен окис. Това е жизнено важна субстанция, която спомага за преборване на натрупаната плака.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “При проблеми със сърцето, доверете се на тази рецепта!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *