При възпаление на жлъчката, пробвайте това!

Изпитани билкови рецепти идват на помощ при възпаление на жлъчката

Билка.инфо ви предлага тези доказали ефективността си билкови рецепти, с чиято помощ ще се избавите от възпалението на жлъчката.

Доверете се на изпитани билкови рецепти в помощ при възпаление на жлъчката!

Доверете се на изпитани билкови рецепти в помощ при възпаление на жлъчката!

Начин на приготвяне и употреба – смесват се 200 г стръкове камшик, 80 г стръкове хвощ, 80 г корени синя жлъчка, 80 г корени глухарче, 30 г стръкове змийско мляко и 30 г стръкове пелин. 2 супени лъжици от билковата смес се слагат в 500 мл вода и се оставят да врат за около 5 минути. След което се прецежда и се приема по 100 мл преди ядене 4 пъти дневно.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се 100 г стръкове синя тинтява, 100 г стръкове камшик, 50 г корени трънка, 50 г стръкове живовлек, 50 г стръкове хвощ и 50 г стръкове турта. 2 супени лъжици от билковата смес се слагат в 500 мл вода и се оставят да врат за около 5 минути. След което се прецежда и се приема по 100 мл преди ядене 4 пъти дневно.  За максимална ефективност на билковите рецепти и по-бързо постигане на желаният резултат Билка.инфо ви препоръчва след ядене (важи и за двете рецепти) да приемате по 1 супена лъжица сироп от трънка.

При възпаление на жлъчката, пробвайте това!
Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *