При възпаление на жлъчката, пробвайте това!

Изпитани билкови рецепти идват на помощ при възпаление на жлъчката

Билка.инфо ви предлага тези доказали ефективността си билкови рецепти, с чиято помощ ще се избавите от възпалението на жлъчката.

Доверете се на изпитани билкови рецепти в помощ при възпаление на жлъчката!

Доверете се на изпитани билкови рецепти в помощ при възпаление на жлъчката!

Начин на приготвяне и употреба – смесват се 200 г стръкове камшик, 80 г стръкове хвощ, 80 г корени синя жлъчка, 80 г корени глухарче, 30 г стръкове змийско мляко и 30 г стръкове пелин. 2 супени лъжици от билковата смес се слагат в 500 мл вода и се оставят да врат за около 5 минути. След което се прецежда и се приема по 100 мл преди ядене 4 пъти дневно.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се 100 г стръкове синя тинтява, 100 г стръкове камшик, 50 г корени трънка, 50 г стръкове живовлек, 50 г стръкове хвощ и 50 г стръкове турта. 2 супени лъжици от билковата смес се слагат в 500 мл вода и се оставят да врат за около 5 минути. След което се прецежда и се приема по 100 мл преди ядене 4 пъти дневно.  За максимална ефективност на билковите рецепти и по-бързо постигане на желаният резултат Билка.инфо ви препоръчва след ядене (важи и за двете рецепти) да приемате по 1 супена лъжица сироп от трънка.

Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *