Процедури за здрава и красива кожа

Диамантеното дермабразио е една съвременна система за контролирано премахване на мъртвите клетки от повърхностния слой на кожата – комбинация от механичен и биологичен пилин г, стимулираща клетъчното деление. Чрез специални стерилни диамантени глави се ексфолира най-горният слой на кожата и апарата за микродермабразио изсмуква замърсяванията и мъртвите клетки. Процедурата подобрява микроциркулацията и проникването на кислорода в клетките и отнема само 20-30 минути. И в крайна сметка ще можете да се радвате дълго време на една красива и сияйна кожа, която ще ви прави по-млади и красиви. Ето какво точно включва резултатът от тази процедура за вашето лице.

Кожата се обновява, изсветлява се и избистря тена, премахват се възрастовите петна и пигментацията, свиват се разширените пори на мазната кожа. Освен това се намаляват малки и средни фини бръчки, значително намаляват и стриите, регулиране на себума на склонната към акне кожа, подобряване вида на загрубялата и повредена кожа, забавя и естественото стареене на кожата.

Процедурата се прилага най-често за третиране на лицето или области със стрии , но може да се прилага върху всички части на тялото. Може да се третират всички типове кожа.

За оптимален резултат, специалистите препоръчват да се правят от 4 до 8 процедури като между процедурите се правят паузи от 1-2 седмици. За поддържане на резултатите се препоръчва извършване на микродермабразио на всеки 2-3 месеца, след края на основния курс от процедури. Добре е самите процедури да се правят през студените сезони, когато обработваните области няма да се излагат на улравиолетовите лъчи.

Процедури за здрава и красива кожа
Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *