Процедури за здрава и красива кожа

Диамантеното дермабразио е една съвременна система за контролирано премахване на мъртвите клетки от повърхностния слой на кожата – комбинация от механичен и биологичен пилин г, стимулираща клетъчното деление. Чрез специални стерилни диамантени глави се ексфолира най-горният слой на кожата и апарата за микродермабразио изсмуква замърсяванията и мъртвите клетки. Процедурата подобрява микроциркулацията и проникването на кислорода в клетките и отнема само 20-30 минути. И в крайна сметка ще можете да се радвате дълго време на една красива и сияйна кожа, която ще ви прави по-млади и красиви. Ето какво точно включва резултатът от тази процедура за вашето лице.

Кожата се обновява, изсветлява се и избистря тена, премахват се възрастовите петна и пигментацията, свиват се разширените пори на мазната кожа. Освен това се намаляват малки и средни фини бръчки, значително намаляват и стриите, регулиране на себума на склонната към акне кожа, подобряване вида на загрубялата и повредена кожа, забавя и естественото стареене на кожата.

Процедурата се прилага най-често за третиране на лицето или области със стрии , но може да се прилага върху всички части на тялото. Може да се третират всички типове кожа.

За оптимален резултат, специалистите препоръчват да се правят от 4 до 8 процедури като между процедурите се правят паузи от 1-2 седмици. За поддържане на резултатите се препоръчва извършване на микродермабразио на всеки 2-3 месеца, след края на основния курс от процедури. Добре е самите процедури да се правят през студените сезони, когато обработваните области няма да се излагат на улравиолетовите лъчи.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *