Профилактично пречистване на черен дроб с домат

Използвайте този лесен начин за пречистване на черен дроб от токсини, защото той със сигурност има нужда от макар да не страдате от заболявания свързани с него.

Поне веднъж годишно е добре да пречиствате черния си дроб макар да не страдате от заболявания на него, защото това от своя страна ще ви предпази и за в бъдеще. Черният ви дроб със сигурност е замърсен, защото през него преминават всичките токсини и за да го запазите здрав можете да използвате просто малко хубаво узрели червени домати.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Доматът е дарен със свойството да пречиства организма от тези така вредни токсина, а сокът от него е много вкусен. Защо да не го използваме, като лечебно средства, след като дори ще ни се услади неговия прием.domat

Както споменахме можете да го използвате просто за профилактика и да си „гарантирате, че сте имунизирани“ срещу чернодробни заболявания. В случай, че сте засегнати от такива заболявания сока от домат ще ви помогне при борбата срещу тях. Той ще изчисти всички натрупали се токсини и така функциите на организма ще се подобрят, а вие ще се радвате на добро здраве.

За профилактика на черния е дроб е нужно да пиете само един път в година от сока на домат за около 7 дена, за да се пречисти черния дроб. не е толкова сложно прилагайте тази процедура, за да може този орган да функционира добре, а това ще се отрази и благоприятно на цялото ви тяло, защото ще е пречистено.

На ден трябва да пиете 2 пъти прясно изцеден сок от домат, като препоръчваме това да става 40 минути преди да консумирате храна. все пак ако стомаха ви е по-чувствителен и страдате от киселини можете да пиете от приятния доматен сок по време на храненията. Достатъчно е на всеки прием да си пийвате по 100 милилитра сок и да се радвате на цветущо здраве. Не губите нищо, ако изпробвате, само може да спечелите.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Профилактично пречистване на черен дроб с домат

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *