Рани по кожата излекувайте с този чудодеен мехлем

Всички сме имали рани по кожата, но малко от нас знаят как си направят домашен мехлем, който да им е под ръка по всяко време.

Ние ще издадем тайните съставки и рецептата на най-ефикасния мехлем, който ще заличи всички рани по кожата. Може да бъде използван при обикновено ожулване на коленете и лактите, при тежки рани от изгаряния или болезнени рани от залежаване. Мехлема може да бъде използван и появата на херпес, който боли и загрозява лицето ви.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

За приготвянето му ще използваме пчелен восък, захар и растително масло, като е най-добре да използвате зехтин.

Рани по кожата излекувайте с този чудодеен мехлем

Рани по кожата излекувайте с този чудодеен мехлем

За направата на чудодейния мехлем ще използваме емайлиран съд и който ще сложим 40 грама от лековития пчелен восък, 100 милилитра зехтин и 1/3 лъжичка за чай захар. Объркайте продуктите за направата на мехлема за рани по кожата и го сложете на слаб котлон, но на водна баня. Продуктите за мехлема ще останат на водна баня докато получите хомогенна смес, но не бива да забравяте да бъркате.

След като хомогенната смес е готова отстранете и оставете на другия котлон или плота за да може да изстине. Сместа вече е студена и време да я преместите в стъклено бурканче, което ще затворите плътно с капачката. За да по-добро съхранение приберете мехлема в хладилника на хладно.

Ако искате да прилагате лечение с мехлема за тежки рани по кожата е препоръчително да сложите към него и щипка сушени цветове от лечебния невен или лековитата лайка. Така ще усилите още повече неговото действие и раните ще оздравеят по-бързо.

Може да си си го направите сега без да имате нужна сега от него, защото по нататък във времето може да ви потрябва. Мехлема за рани по кожата може да съхранява в хладилника поне 1 година, така че го пригответе и нека винаги е под ръка при нужда.

Продуктите за него са лесно достъпни, а положителния ефект е сигурен. Не се бавете, а го пригответе, не се знае кога може да ви трябва този чудодеен мехлем за рани по кожата.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Рани по кожата излекувайте с този чудодеен мехлем

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *