Растенията-афродизиаци – кои са те?

Предлагаме ви малко информация, която ще ви подскаже кои билки са най-ефикасни при усилване на желанието към партньора. Ако пък вашият съпруг е обхванат от апатия, може би е по-добре да действате тайно, скрито с…билки.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

5793_bigГинко Билоба – Ще кажете, че това е растение, което подпомага паметта и концентрацията? И ще сте прави, но освен това то има и свойства на афродизиак. Не толкова известни като другите му свойства, но все пак ги притежава. Действа отпускащо на стените на кръво­носните съдове, уве­личава циркулацията на кръвта и стимули­ра мъжкото желание. Изслед­ванията показват, че при мъже с отслабнала потентност подобря­ването настъпва след 6-8 седмици редовна употреба, а след 6 месеца при половината па­циенти се наблюдава пълно възстановяване на потентността.

Жълт кантарион  – Освен, че е известен като женска билка, жълтият кантарион може да помогне значително в някои интимни проблеми, да подобри настроението ви и да ви стимулира за палави игри в спалнята. Особено, когато сте подложени на стрес и депресия, всички знаем, че последното, което ни се прави е малко интимност. Но жълтият кантарион е билка, която се препоръчва на всички, които са за­губили желанието си поради физическа преумора, стрес, лошо настроение.

Женшен – Използва се в азиатските страни повече от 7000 г., действа като стимулатор, възста­новява физическата и умствената енергия, усилва концентрацията, зарежда със сила. Рас­тението помага да се приспособяваме по-бър­зо към неблагоприятните условия на околната среда, при умствена и физическа преумора. Нормализира хормоналния баланс на организма, усилва процесите на метаболизма и увеличава притока на кръв към гениталиите. И пак като жълтият кантарион, и женшена се препоръчва, когато сме позагубили желание, заради преумора или нарушено ниво на хормоните.

Ако обаче имате високо кръвно налягане е добре да се кон­султирате с лекар.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *