Рецепта с прясно сирене и ленено масло бори рака

Д-р Йоанна Будвиг е химик с докторска степен по физика и химия, фармацевт и главен консултант по лекарствата и мазнините в Германия. Нейната позиция относно рака като проблем на мазнините предизвиква полемика и конфликти не само с производители на преработени мазнини, но и с последователите на популярния медицински метод. Тя обаче е абсолютно убедена в своя метод и теза, и поради това посвещава половината от живота си, за да я докаже на практика в редица изследвания. Голяма част от нейните пациенти са били лекари и техните близки, които вместо на химиотерапия и лъчетерапия, се доверяват на нея и нейните методи. 

“Фигурин

tvorog-300x225С течение на времето позицията на д-р Будвиг навлиза все по-сериозно в научните среди. През 2006 г. отваря врати и първият Германски холистичен раков център. Прилаганата диета за онкоболни в него е базирана изцяло на предписанията на д-р Будвиг.
Йоанна Будвиг установява, че в кръвта на тежко болни пациенти с рак има дефицит на някои основни съставки, включващи вещества, наречени фосфатиди и липопротеини. Тя открива, че тези природни съставки могат да се набавят за около три месеца и когато това стане, туморите постепенно се свиват, слабостта и анемията изчезват, а жизнената енергия се възстановява. Освен това докторката открива и естествен начин, по който да се набавят тези жизненоважни съставки в ежедневната диета. И всичко, което трябва да се направи е да се комбинират две естествени храни, не само че предотвратяват рак, но и лекуват.  

Всичко, което ви трябва са органично ленено олио и прясно сирене или извара, известна в Германия като quark. За да има ефект обаче, двете трябва да се приемат заедно. Предписанията на д-р Будвиг определя за консумация по около 120 грама прясно сирене или извара, смесени с 45 мл ленено олио за деня. Сместа трябва добре да се разбърка, за да не останат капчици от мазнината. Разбъркано по този начин, лененото олио не причинява диария, дори в случаите, в които се приема в големи количества.

Природната формула на д-р Будвиг се използва терапевтично в цяла Европа за предотвратяване на рак, мозъчен инсулт, атеросклероза, сърдечен инфаркт, хипертрофия на простатата, стомашни язви (нормализира стомашните сокове), екземи (подпомага всички кожни заболявания), артрит (оказва благоприятно въздействие), и дори имунен дефицит. Предписанията на Йоанна Будвиг са с 90 процента успех при различни видове рак с разсейки и в различни стадии.

Правилата за хранене на д-р Будвиг, за да не се стига до раколечение:
– Не на месото! Рибата също е изключена.
– Абсолютно не на свинското месо!
– Не на колбасите!
– Не на захарта и бялото брашно!
– Не на преработените храни и консерванти от какъвто и да е вид!
– Не на консервите!
– Не на хидрогенираните мазнини и на трансмазнините!
– Забранени са тестените сладкиши, торти, пасти, сладки, макароните от бяло брашно.
– Ако макароните са направени от елда или пълнозърнест ориз, са разрешени.

 

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *