Спрете силната болка причинена от шипове

Ето още една ефикасна рецепта, която ни предлага народната медицина и благодарение на нея силната болка, която причиняват шиповете ще спре.

Не веднъж сме говорили за шипове и болката, която се налага да търпим, но е време да се изправи срещу нея и да я победим. За жалост това заболяване засяга голям процент от населението и трябва намерим начин да се справим с него. Ето затова народната медицина се доверява на лука и неговите лечебни сили. Защо не му се доверите и вие, нека спрем тази силна болка, която ни причиняват шиповете.

Лукът е един полезен за организма зеленчук, който е дарен с много лечебни свойства, като някои от тях са болкоуспокояващи, антисептични и антибиотични. С него можете да победите много заболявания и едно от тях е шипове. Лукът се използва от народната медицина и за лечение на кашлица, болки в ставите, травми, за подобряване на храносмилателната система, при рани и още много други.luk

Силната болка, за която са причина шиповете можете да спрете само за 7 дни, като използвате тази рецепта: изчистете една средно голяма глава лук от обвивката  и след това я счукайте в дървено хаванче. Към него прибавете 1 супена лъжица пудра захар. Разбъркайте лука и пудрата захар добре, защото с тази смес ще си направите компрес. Използвайте памучен плат, на който ще разстелите получилата се смес. След това поставете така направения компрес върху засегнатото място. Ще ви се наложи да закрепите и можете да използвате бинт или шал (каквото имате налично, важно е памучния плат да се закрепи добре). Доброто закрепяне на компреса от значение, защото ще трябва да прекарате нощта с него. Всичко е много лесно, а и не ви трябват пари за скъпите мазила. Все пак за да постигнете желаният ефект и болката да спре да ви тормози ще се наложи да повтаряте тази процедура в продължение на 7 дена. Периодът не е толкова дълъг трябва ви само малко търпение и постоянство. Не забравяйте да прилагате процедурата, защото така ще я прекъснете и ефекта от наложения компрес няма да може да ви достави максималната си лечебна сила.

Подобни публикации за още четене:
Спрете силната болка причинена от шипове
3.85 (76.92%) 13 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Спрете силната болка причинена от шипове

  1. Поредното заглавие на статия , не отговарящо на съдържанието и !!!
    ШИПОВЕ НЕ СЕ ЛЕКУВАТ !!!
    БОЛКАТА СЛЕД ОБРАЗУВАНЕТО ИМ ДА , НО СИ ПРОМЕНЕТЕ ЛЪЖЛИВОТО ЗАГЛАВИЕ , ЧЕ ЩЕ ВИ СЕ СМЕЕ ЦЯЛ СВЯТ !!!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *