Рецептата с чесън, която ще излекува всичко

Това е една уникална рецепта разбира се с уникалния здравословен и лечебен чесън, с която имате възможност да се излекувате почти от всяко заболяване.

Чесънът е познат от нас от преди хиляди години, днес всяко едно положително действие върху организма му е доказано, но много хора избягват лечението с него заради неприятния му мирис. Това не бива да спира никого, защото всеки един лекарски медикамент, който използваме да се излекуваме от болежки и тежки заболявания вреди на другите ни органи, а чесънът само ще ви излекува без никакви странични ефекти. Да миризмата, която се разнася когато го консумираме не е никак приятна, но пък има и толкова много други билки, която я притъпяват или премахват за секунди.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото
Рецептата с чесън, която ще излекува всичко

Рецептата с чесън, която ще излекува всичко

Ето само няколко от приложения на лечебната рецепта с чесън, при които можете да я използвате: подобряване на обмяната на ценните веществата в тялото, стимулиране защитните сили на имунната ни система, премахване на всички излишни мазнини, лечение на заболяване на половата система на нежната половинка, изчистване на тялото от всички токсини, които ни вредят. Тази рецепта с чесън използвайте за лечението на заболявания на простатата, черния и белия дроб, дебелото черво и стомаха.

Приготвянето става по много лесен начин, ето го и него: обелете 12 глави чесън и нарежете всяка скилидка на 4 части. В бутилка от стъкло със светъл цвят сложете всичките нарязани скилидки чесън. Към тях добавете 3 чаши червено домашно вино. Приберете сместа на тъмно място в дома ви, където освен това е и хладни за 14 дена. През тези 14 дена на престой трябва да разбърквате смесените съставки по 3 пъти. Мине ли престоя преместете течността в стъклен съд, но този път с тъмен цвят. Съхранявайте в хладилника.

За лечение на заболяване от което страдате приемайте от лековитата течност от чесън и вино по 3 пъти на ден. На всеки прием трябва да пиете по 1 чаена лъжичка. Лечението ще е ефикасно само ако приемате 30 дена отварата от чесън, която си направихте.

В случай, че използвате чесновата напитка за профилактика или засилване на имунната система приемайте от нея само по 1 чаена лъжичка на ден.

Благодарим за рецептата на нашита читателка

Кица –Лично аз вярвам в лечебния ефект на чесъна.Ще споделя рецепта с него и това е нещо като сироп за кашлица.Обелват се скилидките на 2 – 3 глави чесън и се слагат в съд с един литър вода.Вари се докато водата изври наполовина.Прецежда се и на на отцедената течност се слага 300 гр. мед.Разбърква се да се стопи меда и се взима по 1 суп. лъжица 5-6 пъти на ден.

Enjoyed this post? Share it!

 

11 коментара по “Рецептата с чесън, която ще излекува всичко

    • Лечебната смес се прецежда и отделеният еликсир се съхранява в стъклен съд.

  1. Лично аз вярвам в лечебния ефект на чесъна.Ще споделя рецепта с него и това е нещо като сироп за кашлица.Обелват се скилидките на 2 – 3глави чесън и се слагат в съд с един литър вода.Ваеи се докато водата изври наполовина.Прецежда се и на на отцедената течност се слага 300гр.мед.Разбърква се да се стопи меда и се взимапо 1суп.лъжица 5-6 пъти на ден.

  2. Обелват се 12 средно големи скилидки чесън. Обелените скилидки се разрязват на 4-ри части.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *