Астмата се повлиява от тази рецепта!

Астмата е хронично възпаление на дихателните пътища

Хроничното възпаление е свързано с повишена склонност на белодробните пътища към остра възпалителна реакция в резултат на действието на различни дразнители (бронхиална хиперреактивност), която води до обратими епизоди на свирене и стягане в гърдите, задух и кашлица, особено изразени през нощта и рано сутринта. Тези епизоди обикновено са свързани с бронхиален спазъм, често обратим спонтанно, или вследствие на лечението.

Дишайте свободно с тази билкова комбинация!

Дишайте свободно с тази билкова комбинация!

Проявимите симптоми са, че болният изпитва чувство за тежест в гърдите и невъзможност да си поеме дъх, като нормалната реакция при такова състояние е човек инстиктивно да заеме седнала поза. Появява се мъчителна дразнеща кашлица, която се съпътства от ясно и отчетливо чуващи се свиркащи или хъркащи хрипове.

Начин на приготвяне и употреба – използват се корените и коренището на игликата под формата на запарка, която се приготвя като 1 – 2 чаени лъжици се заливат с 300 мл кипяща вода. Кисне 30 минути, прецежда се и се пие 4 – 5 пъти дневно по 1 кафена чашка през 2 – 3 часа.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Начин на приготвяне и употреба – 40 главички арпаджик се попарват с вряла вода, докато омекнат. Задушават се в половин литър зехтин. Смачкват се. От това пюре болният взема на гладно по 1 супена лъжица сутрин и вечер.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *