Рецепти за забременяване и за задържане на плода

Народната ни медицина отново идва на помощ

Ако вие и вашият партньор сте готови да имате дете и въпреки всичките ви опити шансът все още не е на ваша страна, Билка.инфо ви предлага какво да направите, за да увеличите шанса си за забременяване с помощта на тези билкови рецепти от българската народна медицина.

Демир бозан билки за бъбреци

За забременяване

Народната медицина на помощ при забременяването!

Народната медицина на помощ при забременяването!

Начин на приготвяне и употреба – 20 г гръмотрън се вари на тих огън в 1 литър вода, докато течността остане наполовина. Вари се вечер, кисне за през ноща и сутрин се прецежда. Да се пие по 1 винена чаша 3 пъти дневно 30 минути преди хранене. Да се приема 30 – 40 дни.

Начин на приготвяне и употреба – 1 шепа синапено (хардалово) брашно се слага в гореща вода, най-подходящо е във ваната. Жената трябва да се потопи до пъпа и да стои във ваната първия ден 40 минути, вторият – 45 и от третия до десетия – 50 минути. Всеки ден да се приготвя нова вана с ново брашно.

За задържане на плода

Начин на приготвяне и употреба – цвета на 2 – 3 стръка невен се вари на тих огън в 1 литър вода, докато течността остане наполовина. След като се прецеди, да се приема по 1 кафена чашка дневно. През времето на прием трябва да се лежи 2 – 3 дни.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *