Решение за проблеми с черния дроб с чесън и магданоз

Малко от нас водят напълно здравословен начин на живот, защото ежедневието ни е доста забързано, но това води до проблеми с черния дроб, а това трябва да ни навява на мисълта, че трябва да се грижим за него малко повече.

При проблеми с черния дроб или просто за профилактика можете да си направите една рецепта, която ще го пречисти и така неговите функции ще се подобрят. С няколко лесни стъпки вие си осигуряване едно добро здраве, а то е предшественик на дълголетието.

Демир бозан билки за бъбреци

Пречистването на черния дроб ще ви зареди с нова енергия и ще повлияете на тена на кожата ви, като благодарение на доброто ви здраве тя ще се освежи и ще се избистри.cheren drob

Прекомерния прием на мазни и пържени храни са част от нашето ежедневие, но те водят до болки около черния дроб и той има нужда от пречистване. Рецептата, която предлагаме ще го изчисти, като не окаже никакво неблагоприятно влияние върху другите органи. Консумирате ли сместа от чесън и магданоз ще стимулирате разграждането на мазните. Благоприятно въздействие на сместа не спира до тук, защото тя е способна да засили защитните сили на организма, а така ще бъдете максимално предпазени от разнообразните заболявания, които познаваме днес. Освен това сместа от магданоз и чесън има много добри противогъбични, антивирусни и диуретични свойства, които са само във ваша полза.
Приготвянето става, като наберете от градината пресен магданоз, една мъничка връзка, която ще изплакнете добре с вода и чак тогава ще смелите. Взимате глава чесън и обелвате от нея само 2 скилидки, които също смилате. Вземете половинка лимон и изцедете сок от него, като количеството което ще добавите към магданоза и чесъна е 1 лъжица за супа. Всички съставки поставяте в чаша за сок и прибавяте към тях вода, докато тя се напълни, разбърквате всичко вложено.

Ще пиете от тази течност 3 дена всяка сутрин и вечер преди да закусите и вечеряте. После ще пиете още 3 дена, като приготвите същата отвара, но към нея няма да добавяте чесън. Последните 3 дни от пречистването на черния дроб приемате отново приготвена отвара с чесън.

Следва да направите една почивка от 14 дена и при нужда можете спокойно да повторите метода за пречистване на черен дроб.

Добре е хората, които страдат от повишена киселинност да не използват тази рецепта за пречистване на черния дроб.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Решение за проблеми с черния дроб с чесън и магданоз

  1. Какво количество се пие – 1 чаша всеки път или 1 чаша на няколко пъти

  2. Добра рецепта за здраве! Ще я изпробвам, защото имам проблеми с черния дроб. Но също бих попитал каква доза да се приема на един път – по една глътка или по една чаша?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *