Ревматизъм се лекува с билки! Вижте как!

Ревматизмът е общо понятие за описание на всеки тип болка, която засяга костите, мускулите и ставите

Най-честата проява на ревматизма е артрита, който представлява възпаление на една или няколко стави в човешкия организъм. По принцип симптомите, обуславящи наличието на ревматизъм или артрит са различни при всеки човек, но има и такива които са общи, като подуване в една или повече стави на тялото, скованост в ставите, постоянна болка и зачервяване в ставите и внезапно затруднение при движение.

“Фигурин
Усетете свободата на движението с помощта на тези билки!

Усетете свободата на движението с помощта на тези билки!

Билка.инфо ви предлага следните билкови рецепти, доказали своята ефективност в народната медицина чрез многократно използване, с чиято помощ ше облекчите симптомите на артрита и отново ще се радвате на свободата от движенията си.

Начин на приготвяне и употреба – от шишарките на хвойната се прави мармалад. 1 чаена лъжичка от хвойновия мармалад се смесва със същото количество пчелен мед и се приема 3 пъти на ден след хранене.

Начин на приготвяне и употреба – смес от 2 чаени лъжички плодчета от хвойна и по 1 чаена лъжичка копърово семе, корени гръмотрън, полски хвощ и зърнастец киснат и се варят в 600 мл вряща вода. Прецедената отвара се пие 6 пъти дневно по 1 непълно бебешко бурканче (15 минути преди и 30 минути след ядене). Лечението продължава до пълното изчезване на болстните прояви.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *