Ревматизъм се лекува с билки! Вижте как!

Ревматизмът е общо понятие за описание на всеки тип болка, която засяга костите, мускулите и ставите

Най-честата проява на ревматизма е артрита, който представлява възпаление на една или няколко стави в човешкия организъм. По принцип симптомите, обуславящи наличието на ревматизъм или артрит са различни при всеки човек, но има и такива които са общи, като подуване в една или повече стави на тялото, скованост в ставите, постоянна болка и зачервяване в ставите и внезапно затруднение при движение.

Усетете свободата на движението с помощта на тези билки!

Усетете свободата на движението с помощта на тези билки!

Билка.инфо ви предлага следните билкови рецепти, доказали своята ефективност в народната медицина чрез многократно използване, с чиято помощ ше облекчите симптомите на артрита и отново ще се радвате на свободата от движенията си.

Начин на приготвяне и употреба – от шишарките на хвойната се прави мармалад. 1 чаена лъжичка от хвойновия мармалад се смесва със същото количество пчелен мед и се приема 3 пъти на ден след хранене.

Начин на приготвяне и употреба – смес от 2 чаени лъжички плодчета от хвойна и по 1 чаена лъжичка копърово семе, корени гръмотрън, полски хвощ и зърнастец киснат и се варят в 600 мл вряща вода. Прецедената отвара се пие 6 пъти дневно по 1 непълно бебешко бурканче (15 минути преди и 30 минути след ядене). Лечението продължава до пълното изчезване на болстните прояви.

Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *