Ревматизъм се лекува с продукти от шкафа

Ревматизмът е заболяване на костите, което се развива с възрастта. Има случаи обаче, когато то се появява и в по-ранна възраст и носи много негативи след себе си. Когато сте повалени от това коварно заболяване, това, което можете да направите е да намерите начин да го минимизирате. Ето няколко изпитани народни рецепти, които няма да ви подведат.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

1. Типов хляб, напоен с оцет, прогонва болката в ставите. Същата услуга върши и настърганата тулия, смесена с кокоши жълтък
2. Коренът и листата на билката брей се нарязва наситно, счукват се и се смесвате кисело мляко, така че да се получи кашичка. Тя се разстила върху парче памучен плат, с което се превързва болната става. Лапата престоява 2-3 часа. После болното място се увива с дебел вълнен шал. Лечението се прилага една седмица. Ако няма облекчение, се почива 10 дни и процедурата се повтаря.

3. Смесват се половин литър винен оцет, едно пакетче сода за хляб и два килограма морска сол. Заливат се с един литър студена вода и се бърка, докато солта се разтвори напълно. Краката се държат три пъти дневно по един час в този разтвор.

4. Настъргва се кочанът на една гулия. Три супени лъжици от кашата се смесват с жълтъка на кокоше яйце. Сместа се разстила върху парче памучен плат и болното място се увива с него.

5. Четири килограма корени на черен бъз се начукват наситно и се сваряват в 10 литра вода. Щом отварата изстине, с нея се облива болната става. Ако това е по-трудно (например при раменната става), тогава се прави компрес. В горещата отвара се потапя парче вълнен плат и се поставя на болното място. Превързва се със суха кърпа и щом компресът изстине, се сменя с нов. Процедурата трае 2 часа.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *