Розмаринова терапия за коса

Когато косата на една дама е бляскава, лъскава и мека това и дава самочувствие, защото това я кара да се чувства уникална и най-вече красива.

Днес ще ви представим една процедура, която ще накара косата ви да „оживее“, защото благодарение на нея тя ще придобие блясък, плътност и ще се стимулира нейния растеж. Продуктите, които ще трябва да си набавите са лесно достъпни и не hubava-kosa-prez-prolettaизисквам почти никакви средства, а те са 2 чаени лъжички натрошени сушени листенца розмарин и около 300 милилитра топла вода.

За да си приготвите маската трябва да налеете водата в съд и да прибавите към нея натрошените листенца розмарин. След това трябва да оставите сместа да престои така само няколко минути. Нанасяте вече приготвената маска от краищата към скалпа и ако желаете можете да масажирате когато достигнете до скалпа. Самата маска, която приготвяте не е мазна, затова не е нужно да се мие косата обилно с вода, може просто да изплакнете набързо, ако желаете. Маската може да се прилага и когато вече сте изкъпали косата си и тя вече е чиста.

Препоръчително е да прилагате тази маска с розмарин най-малко веднъж в седмицата, а ако я правите 2-3 на седмица ще има още по-голям ефект. Розмарина със сигурност ще възстанови блясъка и мекотата на косата ви. Междувременно ще имате възможността да се радвате на една дълга и прелестна коса.

Розмаринова терапия за коса
Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *