Диета с която ще свалите 5 килограма за 3 дена

Всеки мечтае за идеалната фигура, затова днес ви предлагаме една уникална диета, с която ще свалите невероятните 5 килограма и то само за краткия период от 3 дни.

От вас се иска просто да консумирате и да насладите на вкуса на варените картофи и киселото мляко, които всеки обича. Каква по-лесна и по-сладка диета и то само за краткия период от 3 дни. Убедете сами в ефикасността на диетата, нищо не ви коства, защото тя е толкова кратка, а продуктите, които съдържа присъстват във всяка кухня.

“Фигурин

Комбинацията на картофите и нискомасленото кисело мляко ще ви помогнат да отслабнете благодарение на веществата, които съдържат. В киселото мляко се съдържа млечна киселина, а в картофите има нишесте. Когато те се комбинират организма приема ниска дневна доза калории, което ви помага да отслабнете. Усещане за ситост се постига най-вече благодарение на нишестето, защото когато то има контакт с вода набъбва.dieta 2

Ето и какво да консумирате в следващите 3 дни, за да свалите 5 килограма от теглото си:

Първи ден

На закуска – тя се състои в консумацията на 1 варен картоф, който не бива да посолявате и 1 чаена чаша нискомаслено кисело мляко.

На обяд – този път ще консумирате 2 сварени картофа, но отново те не бива да се солят. 1 чаена чаша нискомаслено кисело мляко остава и за обяда.

На вечеря – похапнете си 2 чаени чаши нискомаслено кисело мляко.

Втори ден

На закуска – ще консумирате 1 чаена чаша нискомаслено кисело мляко.

На обяд – повтаря се обяда от първия ден, който включва 2 сварени картофа без никаква сол, разбира се и 1 чаена чаша нискомаслено кисело мляко.

На вечеря – за вечеря ще си хапнете 1 варен картоф без никаква сол, както вече разбрахте и 1 чаена чаша нискомаслено кисело мляко.

Трети ден

На закуска – тук вече за закуска имате само 1 варен картоф, който не е солен.

На обяд – отново имаме само 1 сварен картоф без никаква сол и 1 чашка нискомаслено кисело мляко.

На вечеря – само 1 чаена чаша нискомаслено кисело мляко.

Свалете цели 5 килограма само за 3 дена и то с тази лесна и приятна диета.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *