Сапун и мляко при борбата с разширени вени

Заболяването разширени вени е доста неприятно, защото предизвиква силна болка при движение и за жалост много хора страдат от него, но ние ще ви помогнем, като ви представим един от най-ефикасните лекове, които се предлагат от народната медицина.

Научния термин, който се използва за разширени вени е варикоза и в миналото това заболяване е засягало по-възрастните хора, но днес то разширява своите диапазони и от него страдат 20 годишни момичета и момчета. Основните причини за появата на разширените вени са наднорменото тегло, извършването на тежка физическа работа ежедневно, увреждания във венозната система или наследствеността. Всяка част на тялото, която е натоварвана може да бъде засегната от разширени вени, но те най-често се появят върху краката, защото цялата тежест пада на тях.

Разширени вени се лекуват така

Разширени вени се лекуват така

Болката от разширени вени може да бъде облекчена с бебешки сапун и малко сурово овче мляко. Може да ви се струва невероятно, но е факт, че това заболяване се повлиява от тези продукти и успешно се побеждава с няколко лесни стъпки. Тази рецепта се е използвала от нашите прародители, тя е помогнала на тях, защо да не опитате и вие. Заменете скъпите мазила и медикаменти с тези продукти и победете разширените вени с лесно достъпни и евтини средства, които са ви под ръка почти по всяко време.

Ефективния мехлем за разширени вени се получава като настържете с помощта на ренде един бебешки сапун. После настъргания сапун прибавете към 1 чаена чаша овче мляко. Бъркайте за да се омесят хубаво двата смесени продукта. С този лековит мехлем мажете местата където вените са разширени. Добре е да използвате мехлема за намазване 3 пъти на ден.

Лечението не е от най-кратките прилага се в продължение на 40 дена, но ефекта от него е изпитан и сигурен. През първите 10-15 дена, когато заболяването е още в силата си правете компрес със направената смес от овче мляко и бебешки сапун, като поставяте от нея по-голям слой върху памучен плат и после превържете. После може да използвате мехлема само на обилно намазване, но ако смятате, че има нужда прилагайте и компреса.

Положителният ефект от приложеното лечение ще се види след 20 ден, така че ако не видите голямо подобрение веднага не прекъсвайте.

Лечението не е с бърз ефект, но е сигурно, така че го прилагайте 40 дена, защото после ще се радвате на лесна подвижност без никаква болка.

Сапун и мляко при борбата с разширени вени
3.8 (75%) 4 vote[s]

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Сапун и мляко при борбата с разширени вени

  1. Какво мляко – прясно или кисело ? И как се съхранява ?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *