При наличието на камъни в бъбреците използвайте смокинови листа

Един от най-ефикасните методи за изхвърляне на камъните от бъбреците са отварите от смокинови листа.

Научният термин, който се използва за название на камъни в бъбреците е нефролитиаза. Заболяването засяга бъбреците, като предизвиква образуването на различни по големина песъчинки и камъни. Те могат да достигнат размер от няколко сантиметра и колкото по-големи са толкова е по-трудно тяхното премахване.

Според специалистите заболяването започва да се развива при неправилна обмяна на веществата. Симптомите, които сa при наличието на камъни в бъбреците са повръщане, кръв в урината, отпадналост на тялото.smokinovi lista

При наличието на тези симптоми трябва да вземете незабавни мерки, за да може лечението да е възможно най-лесно. Предлагаме ви да използвате народната медицина, защото тя лекува с природни дадености, които не оказват неблагоприятно въздействие върху организма. Предлагаме ви да използвате отвара от смокинови листа, която е една от лесните за приготвяне, а ефекта от нея е бърз и благоприятен за организма. Те имат силата да подтикнат изхвърлянето на частиците в бъбреците.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Днес ще ви представим лечебната сила на смокиновите листа, която ще ви помогне да изхвърлите образуванията в бъбреците лесно и безболезнено.

Нужни са ви 5 смокинови листа, които трябва да сварите за 10 минути в 1 литър вода. Следващата стъпка е да прецедите приготвената отвара. Вече сте готови и можете да я приемате. Пиете от нея по 75 грама 3 пъти на ден преди основните ранения. Лечението с тази отвара от смокинови листа трябва да е в продължение на 1 седмица, за да може да се извлекат максималните ползи и тя да ви помогне за изхвърлянето на образуванията.

Отвара няма да навреди на организма по никакъв начин, така че не губите нищо ако изпробвате, макар и да не сте почитател на народната медицина. Със сигурност ще се удивите от ефективността от нея и силата на смокиновите листа и ще продължите да я използвате за лечение на различни заболявания.

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “При наличието на камъни в бъбреците използвайте смокинови листа

  1. Всеки сериозен билкар знае, че бъбречните камъни са различни по състав – уратни, калциеви, фосфатни, оксалатни. Билките, които повишават диурезата помагат за изхвърлянето на песъчинки и утайки. Но при наличието на камъни в бъбреците, увеличената диуреза може да изкара камъче в уретерите, а това е бъбречна криза, която налага спешна болнична помощ.
    Та, какво по-точно е дайствието на смокиновите листа?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *