Сок от нони за добро здраве

Древната медицина често ни напомня подробности, които съвременния човек е забравил. Тези подробности са важни и днес, защото работата на тялото не се е променила много от тогава до сега. Пак от тази древна медицина си припомняме, че човешките жлези всъщност работят според честотата, термин, който се превръща много популярен в наши дни в ядрената и квантовата физика. Епифизата контролира пет други жлези под нея, които са:

magic-drinks_163_3-13906– щитовидната жлеза, която произвежда тироксин, за да мотивира нашите клетки,

– тимуса, която ни предпазва от инфекции и рак,

– панкреаса, който се занимава с кръвната захар и секретира хормона инсулин,

– надбъбречната жлеза, която реагира всеки път, когато сме под стрес

Ето защо възстановяването на шестата жлеза, епифизната жлеза, ще има влияние върху всички тези други жлези и техните функции в организма. Когато епифизната жлеза е в своя връх, тя отделя черен сок, както и масло със златист цвят. Този черен сок ще бъде цвета на меланина на органите и всяка друга област на тялото, която има пигмент.

“Фигурин

Именно тук идва силата на сокът от нони, който има възстановяваща сила, действа против множество болести, свързани с различните жлези в организма. Чудесна профилактика е срещу множествена склероза и болестта на Паркинсон. Добрата функция на епифизната жлеза е важна за възстановяването клетките, които са отговорни за добрата работа на нашите органи.

Панкреасът също е засегната от употребата на сок от нони. С негова помощ се нормализира кръвната захар и кръвното налягане. Епифизата засяга различни органи чак до първите жлези, мъжки и женски полови органи, и онези, които са консумирали сок от нони споделят, че простатната жлеза започва да се свива до нормален размер

Жените, които имат проблеми с матката или имат миома и други заболявания са забелязали при употреба на био сок от нони, че фибромите започват да изчезват, че тяхната менструация започва да се нормализира, те имат по-малко спазми и кървящи проблеми, а здравето им става все по-балансирано.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *