Спрете болката причинена от дискова херния

Дискова херния е заболяване, от което най-често страдат хората, които вдигат тежко всекидневно и поради това натоварване се достига до заболяването на гръбначния стълб.

Дисковата херния може да засегне всеки един от гръбначните дискове и причинява силна болка в кръста и краката.Хората, които са най-податлива са тези в активна възраст или по точно от 30 до 50 години. Не е изключено и тези след 50 годишна възраст да страдат от заболяването, но при тях обикновено болките в кръста са причинени от остеопорозата.diskova herniq

Черният оман е една от билките, която оказва най-благоприятно въздействие върху организма при заболяването дискова херния, защото има успокояващо действие. Той въздейства положително и на костите, като подсилва тяхната здравина, а заедно с това премахва възпаленията и премахва болката, която е причинена от дискова херния.
Все пак за максимална полезност от мехлема, който успешно ще облекчи болката, която причинява дисковата херния няма да използваме само черен оман, а ще го комбинираме с още няколко съставки и така ще усилим до максимум лечебната му сила.

Мехлема ще направим от корените на оман, като вземем от тях 500 грама и ги измием много добре с питейна вода, но няма да ги белим, защото в кората им се крият много ценни вещества, които ще помогнат за облекчаването на силната болка.

Към мехлема ще прибавим и борова смола, като нужното ни количество е 70 грама. Нея ще разтопим на водна баня, за да може по лесно да се смеси със другите съставки на мехлема.

Ползите за тялото от свинската мас са били познати и на нашите прадеди, които също са я използвали с лечебна цел. От свинската мас ще добавим 350 грама в чудодейния мехлем, за да засилим още повече неговата сила.

Накрая ще завършим, като към всички други съставки добавим и 300 милилитра водка.

Ето и малко повече подробности, как точно да направим мехлема, който ще спре веднъж завинаги болката от дисковата херния. Корените от черния оман, които измихме и не обелихме ще смелим на каша. Маста се слага в подходящ съд и се поставя на котлона, като към нея се добавя и вече смляния корен от лечебната билка черен оман. Така двете съставки се бъркат периодично докато са на котлона през целите 40 минути. Към получилата се смес е време да добавим и боровата смола, която разтопихме на водна баня предварително. Комбинацията от съставки трябва да е на котлона още 15 минути и остава да прибавим нужното количество водка. Сместа се оставя да къкри още 10 минути и мехлема е готов.

С него намазвате засегнатите места, на които изпитвате силната болка причинена от дискова херния.

Подобни публикации за още четене:
Спрете болката причинена от дискова херния
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *