Спрете болката причинена от дискова херния

Дискова херния е заболяване, от което най-често страдат хората, които вдигат тежко всекидневно и поради това натоварване се достига до заболяването на гръбначния стълб.

Дисковата херния може да засегне всеки един от гръбначните дискове и причинява силна болка в кръста и краката.Хората, които са най-податлива са тези в активна възраст или по точно от 30 до 50 години. Не е изключено и тези след 50 годишна възраст да страдат от заболяването, но при тях обикновено болките в кръста са причинени от остеопорозата.diskova herniq

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Черният оман е една от билките, която оказва най-благоприятно въздействие върху организма при заболяването дискова херния, защото има успокояващо действие. Той въздейства положително и на костите, като подсилва тяхната здравина, а заедно с това премахва възпаленията и премахва болката, която е причинена от дискова херния.
Все пак за максимална полезност от мехлема, който успешно ще облекчи болката, която причинява дисковата херния няма да използваме само черен оман, а ще го комбинираме с още няколко съставки и така ще усилим до максимум лечебната му сила.

Мехлема ще направим от корените на оман, като вземем от тях 500 грама и ги измием много добре с питейна вода, но няма да ги белим, защото в кората им се крият много ценни вещества, които ще помогнат за облекчаването на силната болка.

Към мехлема ще прибавим и борова смола, като нужното ни количество е 70 грама. Нея ще разтопим на водна баня, за да може по лесно да се смеси със другите съставки на мехлема.

Ползите за тялото от свинската мас са били познати и на нашите прадеди, които също са я използвали с лечебна цел. От свинската мас ще добавим 350 грама в чудодейния мехлем, за да засилим още повече неговата сила.

Накрая ще завършим, като към всички други съставки добавим и 300 милилитра водка.

Ето и малко повече подробности, как точно да направим мехлема, който ще спре веднъж завинаги болката от дисковата херния. Корените от черния оман, които измихме и не обелихме ще смелим на каша. Маста се слага в подходящ съд и се поставя на котлона, като към нея се добавя и вече смляния корен от лечебната билка черен оман. Така двете съставки се бъркат периодично докато са на котлона през целите 40 минути. Към получилата се смес е време да добавим и боровата смола, която разтопихме на водна баня предварително. Комбинацията от съставки трябва да е на котлона още 15 минути и остава да прибавим нужното количество водка. Сместа се оставя да къкри още 10 минути и мехлема е готов.

С него намазвате засегнатите места, на които изпитвате силната болка причинена от дискова херния.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *