Спрете обилното потене! Вижте как!

Хиперхидрозата е деликатен проблем, който разваля и дрехи, и настроение

Изпотяването е напълно нормален физиологичен процес, благодарение на който се осъществява терморегулацията на тялото, отделянето на ненужни продукти от обмяната на веществата. Но има и случаи, в които то се превръща в проблем за хората.

“Фигурин

Ако сутринта сте облекли чиста риза, а след час спокойно можете да я смените и особено ако се потите обилно, без дори да се движите, докато си седите на прохладно в офиса.

Хиперхидрозата е деликатен проблем, който разваля и дрехи, и настроение!

Хиперхидрозата е деликатен проблем, който разваля и дрехи, и настроение!

А ако влажните ви длани често ви отказват да се ръкувате, значи страдате от хиперхидроза.

Но преди да посегнете към скъпите медикаменти, може да опитате с даровете на природата. Билка.инфо ви предлага тази доказано ефективна билкова рецепта, с чиято помощ ще спрете обилното изпотяване.

Начин на приготвяне и употреба – пие се чай от 2 чаени лъжички билка лечебен исоп в чаша вряла вода, като се остява да кисне докато изстине. След прецеждане се изпива на порции за 1 ден. Външно за компреси или бани се използват кори от бяла върба  или дъб (аптечен), смрадлика, градински чай, корени ружа (отделно, бани от 1 билка). 1 супена лъжица от суха наситнена билка в 400 мл вода ври 5 – 8 минути, оставя се да кисне до охлаждане и с отварата още се правят обтривания след хигиенно измиване на тялото.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *