Стресът си отива с анасоново етерично масло

Анасоновото етерично масло може да се похвали с мощни антиепилептични, антиревматични и също антисептични свойства. Освен това, то гони газовете, има седитивни свойства и преди всичко отхрачващи. Едно изключително етерично масло, което всеки трябва да опита.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

pohudenie2Самият продукт се извлича чрез дестилация на пара, като се използват сушените плодове на анасона. Те са широко използвани при производството, както на сладкарски изделия, така и при различни парфюми, сапуни и лекарства.

Заради своето релаксиращо свойство, маслото от анасон е много добро при такива случаи, като тревожност, нервни изблици, а и стрес и гняв. Също така успокоява съня. 

Освен това се смята, че заради своето свойство да стимулира циркулацията на кръвта, маслото е много добро при ревматични и артритни болки.  Стимулира и нервната система, като прави човек по-активен и бдителен. А и много полезно за денталното здраве. В паста за зъби ще ви помогне да се предпазите от зъбен камък, а венците и зъбите се поддържат здрави и стегнати.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *