Стриите бягат от следните средства

Стриите са онези гадни, неестетични линиики, които се появяват след рязко напълняване и отслабване, и които веднъж появили се, няма отърване от тях. Причините са увреждането на нишките на съединителната тъкан, което става от загуба на колаген. Идващо именно от рязкото разпъване на кожата при напълняване.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

dx300_17065Именно бременността е един от периодите, през които има реална опасност за появата на стрии. Може обаче, ако се погрижите още в самото начало, да туширате възможността да се появят такива белези по кожата ви. Най-често стриите се образуват по горната част на корема, но е възможно да се появят и по гърдите, бедрата или на други места. Макар да са застрашени всички бременни от тях, не всички ги получават. Всичко зависи от степента на еластичност на кожата, количеството колаген, а и поддръжката да си го кажем честно. При някои обаче и наследствеността играе голяма роля.

Добре е когато една жена забременее още от самото начало да започне да поддържа тялото си за момента, когато вече бебето няма да го има. Профилактичните процедури трябва да започнат още в самото начало на бременността, а в края и трябва да бъдат особено интензивни.

Естествено най-важното е напълняването през бременността, което винаги се случва, да става равномерно. Разбира се има жени, които не могат да контролират това, но е добре да се постараете без да се лишавате. За тях също така е много важна и поддръжката на кожата на застрашените места, най-вече под формата на масаж с различни продукти.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *