Гушата се повлиява от тази билкова комбинация!

Възстановите нормалните функции на щитовидната си жлеза с тази рецепта

Болеста струма или гуша е увеличение на щитовидната жлеза, обикновено без уловими отклонения в нейните функции. Според разпространението се различават ендемична и спорадична гушавост.

За появата на струма играят роля много фактори, първостепенно значение между които има йодната недостатъчност (във водата за пиене, в почвата), еднообразната храна (богата на тлъстина и бедна на йод), недоимъчно белтъчно и витаминно хранене, глистни заболявания, лоши битови условия, хронични инфекции и интоксикации.

Възстановите нормалните функции на щитовидната си жлеза с тази рецепта

Възстановите нормалните функции на щитовидната си жлеза с тази рецепта

Билка.инфо ви представя следните билкови рецепти, които отдавна са доказали своята ефективност и с чиято помощ ще възстановите нормалните функции на щитовидната ви жлеза.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Начин на приготвяне и употреба – 40 зелени орехчета се посипват с 1 кг захар, престояват на тъмно 40 дни, след което полученият сок се прецежда. Разрежда се със 100 мл гроздова ракия. Пие се сутрин на гладно по 1 малка ракиена чаша, докато се изпие цялата доза.

Начин на приготвяне и употреба – приготвя се смес от по 40 г аптечни дъбови кори и дъбов лишей, по 50 г стръкове жаблек и листа градински чай и 100 исландски лишей – сухи и надробнени. В 500 мл вода се вари 1 супена съжица  от сместа за 5 минути. Пие се по 100 мл преди ядене 4 пъти дневно.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *