Стягащи маски за лице

Стягащите маски за лице е добре да изберете в случай, че кожата ви вече е повяхнала и се е отпуснала, а на всичкото отгоре порите са доста разширени.

Изберете една от тези ефективни стягащи маски и върнете само за миг красотата на неповторимото си лице, по което всички хора ще ви посрещнат с удоволствие и удивление. Всяка жена трябва да отделя по-малко време за външния си вид, а тези стягащи маски не отнемат много време. Изпробвайте една от тях и върнете красотата си, като накарате себе си и хората, които се намират близо до вас да ви се възхищават.maska za lice

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Белтъчно-лимонова маска за лице – разбивате белтъка само на едно яйце на пяна, като към него прибавяте 15 капки лимонов сок. Ред е добавете и 3 капки от полезното за кожата ментово масло. Бъркайте постоянно сместа и бавно прибавяйте талк, за да се получи кашичка. Талка, който добавяте е приблизително 1 чаена лъжичка. Нанесете маската за стягане на кожата на лицето и изчакайте тя да изсъхне. За още по добър ефект веднага след изсъхването и нанесете още един допълнителен слой. Най-голямо количество от приготвената маска поставете на местата с дълбоките бръчки. Не бива да нанасяте от маската по клепачите, защото те трябва да бъдат свободни. Стягащата маска трябва да бъде оставена да въздейства върху засегната кожа положително 25 минути. Снемането и от лицето става с тампон, който е натопен в топла вода.

Медено-лимонова маска за лице – вземете само чаена лъжичка мед и прибавете към него 25 капки лимонов сок. Накрая комбинирайте тези продукти със супена лъжица от полезната за лицето бяла глина. В случай, че кашата се получи прекалено гъста можете да разредите с много малко, задължително хладка вода. С помощта на шпатула стягащата маска се нанася на лицето и областта на шията. Оставяте я да въздейства благоприятно на кожата за 30 минути. Отстраняването и става само с помощта на студена вода. Ако използвате този вид маска препоръчваме след нейното снемане да използвате лимоново резенче за изтриване на лицето.

Маска за лице от извара – нужни са ви 2 супени лъжици задължително обезсолена извара, които ще смесите с ? чаена лъжичка мед и ? яйце. Разбивате на пяна всички тези комбинирани продукти, които ще направят кожата ви удивителна и мека. С така получената стягаща маска нанасяте на лицето и областта на шията. Съвсем спокойно можете да добавите втори слой от направената маска около очите и под устните, защото това са най-проблемните зони. За да отстраните маската използвайте топла вода.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *