Сух плеврит – лечение!

Няколко рецепти с чиято помощ ще се отървете от заболяването

Сухият плеврит е възпалително заболяване на плеврата, което се характеризира със събирането на възпалителна течност в плеврата.

 

Няколко рецепти с чиято помощ ще се отървете от сухият плеврит!

Няколко рецепти с чиято помощ ще се отървете от сухият плеврит!

Билка.инфо събра за вас най-добрите билкови рецепти, които са доказали своята ефективност в българската народна медицина чрез многократната си употреба.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Начин на приготвяне и употреба – смесват се 100 г камшик, 100 г стръкове жълт кантарион, 50 г корени бял оман, 50 г стръкове червен кантарион, 50 г корени кръвен здравец, 50 г стръкове синя тинтява и 50 г стръкове хвощ. 2 супени лъжици от добре наситнените и смесени билки се слагат в 500 мл вода. Оставя се да ври за 5 минути, след което се прецежда и се пие по 1 винена чаша преди ядене 4 пъти дневно подсладено с мед.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се 500 г кромид лук, нарязан на ситно, 1 супена лъжица ленено семе и 1 чаена лъжичка семе от анасон с 1 литър вода и се оставят да врят 20 минути на тих огън, след това се добавят още 2 супени лъжици чист пчелен мед и по 1 изравнена супена лъжица листа подбел и цвятриган. Вари се около 10минути, а като изстине, се прецежда и се приема по 1 чаена лъжичка сутрин, обед и вечер 20 минути преди ядене.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *