„Суровата калиева супа“ помага винаги да сте здрави

Калият се съдържа в повечето зеленчуци, но в най-големи количества той присъства в целината, морковите, спанака и магданоза. За да може организма да усвои калия, който се съдържа в тези сокове от зеленчуци, те трябва да се приемат в суров вид. Не е препоръчително да се разреждат с вода, защото по този начин калият няма да се приеме в натурален вид.

“Фигурин

lcd.alle.bg-fr216ce9b6-243-207-dups-ri-yqgy3lsswnВ соковете от тези зеленчуци има и органични минерали и соли, които също са така необходими и полезни за човешкия организъм. Чрез консумация на сурова калиева супа вие успешно ще намалите киселинността на стомаха. Това е едно уникално природно средство, което може да се приема от болни хора, в случай, че организма не усвоява другата храна. Незнайно защо обаче тази сурова калиева супа не се включва в менюто на хората настанени в болници и санаториуми, след като е факт нейната полезност за организма.

Няма как да пропуснем, че много хора не харесват вкусът на калия в соковете от полезните зеленчуци, но това не бива да бъде предпоставка да се откажем да го приемаме, защото той е изключително полезен. Организмът ни се нуждае от калий, за да възстанови клетките и тъканите и да подобри функционирането си.

Трябва да сте на ясно, че когато се възстановявате след боледуване няма нито едно лекарство, което да ви даде живи алкални ароми, витамини и хормони, които са толкова нужни на организма за да се справи с болестта. Можете да си доставите тези жизнено важни елементи и вещества единствено от натуралните продукти консумирани в суров вид и техните сокове.

Нашите клетки и тъкани се състоят от ароми, а те представляват химични и минерални елементи. Всички органи в целият ни организъм представлява една сложна съвкупност от тези ароми, които са разположени в определен ред. Всичко това спомага да установим какви точно съединения от химически и минерални живи съединения, които се намират в продуктите ще са най-подходящата храна за организма ни.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *