Свалете високо кръвно налягане само за 10 дена

За да свалите високо кръвно налягане за толкова кратко време – 10 дена, просто трябва консумирате по-малко от един познат продукт.

Високото кръвно налягане е вид заболяване, което е известно под името хипертония и задължително се изисква лечение, защото при отлагане оказва неблагоприятно въздействие на организма и нещата се задълбочават. Доверете се на народната медицина и лекувайте хипертонията, защото това заболяване ви застрашава от инсулт, инфаркт, бъбречни и сърдечни заболявания.

“Фигурин

В много случаи при високо кръвно налягане не се проявяват никакви симптоми и хората засегнати от хипертонията разбират за проблема едва, след като са посетили лекарски кабинет за преглед. При други обаче високото кръвно причинява главоболие, световъртеж, замайване, често шум в ушите, намаляване на зрението. Много рядко хипертонията предизвиква припадъци, но все пак е възможно и това явление.visoko kruvno

Някои видове заболявания също могат да са фактор, който да предизвика високо кръвно налягане, като например такива на бъбреците и щитовидната жлеза и затлъстяване. Заболяването може да ви засегне при консумирането на голямо количество сол, кофеин и алкохол, така че употребявайте тези съставки в границите на нормалното. Разбира се стреса и натрупаното напрежение също са фактори, които могат да подпомогнат за увеличаване на кръвното налягане, така че се опитайте да избягвате ги избягвате.

90% от засегнатите от хипертонията са в напреднала възраст, но пола е без никакво значение, заболяването е разпространено при мъжете и жените.

В случай, че страдате от високо кръвно е добре да намалите до минимум цигарите, алкохола, тлъстите и пържените храни. Добре е да избягвате и харни, които са богати източници на натрий. Увеличите максимално консумацията на пресните плодове и зеленчуци, риба и ядки. В тези храни има вещества, които ще спомогнат на организма да се справи с високото кръвно и да го подобри.

Синапът е един продукт, който се използва от народната медицина от векове насам. Той е много ефикасен при заболявания свързани с дихателните пътища и ревматоидни болежки. Използва се от прадедите ни за сваляне на високото кръвно и връщането му в границите на нормалното, защо и ние да не го направим.

Победете високото кръвно без да влагате много старание, просто трябва 10 поредни дена консумирайте по 1/2 чаена лъжица синап (хардал). Приемът трябва да става 1 път на ден по обяд.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Свалете високо кръвно налягане само за 10 дена

  1. Моля,за по-точна информация!Какъв синап се пие? Благодаря ви предварително!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *