Тайната на Бриджит Бърдо за блестяща коса

Рецептата й притежава силно хидратиращ и заздравяващ косъма ефект

Грижите на жената да е винаги в повече от перфктна форма като че ли нямат край. Грижа за лицето, грижа за краката, грижа за броя на приетите калории, грижи за косата и т.н. А като че ли за филмовите звезди нещата се развиват далеч по-лесно? А дали не е точно така?

“Демир
Брижит Бардо 1968г.

Брижит Бардо 1968г.

Няма телевизионна, филмова или музикална звезда, която да не поддържа антураж от коафьори и стилисти. Но много често тайната за красивите им коси е невероятно лесна за дублиране.

Ако искате да имате здрава и блестяща коса Билка.инфо ви предлага да използвате съвета на родената в Париж актриса и модел Брижит Бардо. Редовното употребяване на нейната маска придава здравословен блясък на косата.

Рецептата й притежава силно хидратиращ и заздравяващ косъма ефект.

Начин на приготвяне и употреба:

Бриджит Бардо твърди, че е поддържала косата си само със следната хининова рецепта: 5 хапчета хинин се стриват на прах (но без глазурата) и се смесват с една ампула витамин А и 1 жълтък. Жълтъкът и витаминът се увеличават при по-дълга коса. Маската се втрива в корените и се държи поне един час. Измива се и се изплаква с лимонена вода (1 литър вода и изцеденият сок на един голям лимон).

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Тайната на Бриджит Бърдо за блестяща коса

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *