Тази комбинация от билки лекува бяло течение!

Бяло течение се лекува с тези билки

Кандидомикотичен колпит или така нареченото бяло течение, заедно с трихомоналния колпит са най-честите възпалителни заболявания на влагалището и един от важните гинекологични проблеми. Предразполагащи появата му са недостатъчната хормонална активност на яйчниците в предпубертетната възраст, климактериума и менопаузата, нарушена нормална химико-биологична среда на влагалището след използването на неподходящи промивки и влагалищни средства за предпазване от забременяване, както и по-продължителното използване на някои лекарства, например антибиотици, които унищожават нормалните за влагалището микроорганизми.

“Демир
Бяло течение се лекува с тези билки!

Бяло течение се лекува с тези билки!

Инфекция на влагалището и появата на бяло течение може да се получи и по полов път. Така че отговорността за бялото течение на жената може да се търси и в партньора й в половия живот, който може да зарази своята партньорка поради лоша полова хигиена или ако самият той боледува, или ако е носител на инфекциозен причинител, но без да има оплаквания.

Билка.инфо ви предлага тази народна рецепта, която е доказала своята ефективност чрез дълготрайната си употреба и с чиято помощ ще спрете развитието на възпалителните процеси.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се листа на коприва, ягода и полски хвощ – по 20 г, стръкове от червено подъбиче, бял имел, пача трева, дъбови кори, орехови листа и лайка – по 30 г. 2 супени лъжици от така получената смес се запарват в 500 мл вода. Ври 5 – 10 минути, прецежда се и се пие по една винена чаша 3 пъти дневно преди ядене.

 

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *