Тибетската рецепта, която нормализира кръвното налягане

Чрез уникалната тибетска рецепта само за седмица ще успеете да нормализирате кръвното си налягане, ще пречистите организма си от излишъка на мазнини и ще подобрите обмяната на веществата в организма ви. Тази рецепта можете да използвате и случай, че страдате от гастрит, костни или ставни болки, колики и при намалено зрение и слух.

“Демир

Продуктите, от които можете да приготвите тибетската лековита отвара са лесно достъпни и те са чесън, чист спирт и неварено прясно мляко.

chestota_razprostranenie_hipertoniaНачин на приготвяне: почистете 350 грама скилидки чесън и ги счукайте в дървен съд, а след това трябва да ги преместите в стъклен. След това към тях добавете и 250 грама от чистия спирт. Накрая върху стъкления съд сложете плътен похлупак. Оставете отварата на тъмно за период от 10 дни. След преминаването на периода за престояване внимателно прецедете отварата. Отново оставете да престои 3 дни.

Трябва да приемате отварата по 3 пъти на ден по дадената схема:

1. Добавете няколко капки от отварата в 50 грама несварено мляко.

На първия ден при приема сутринта и на обяд трябва да добавите към невареното мляко 2 капки от отварата, а вечерта сложете 3 капки.

На вторият ден количеството на капките се увеличава и достигат 4 сутрин и на обед, а вечерта стават 5 капки.

Нужно на всеки следващ ден да увеличавате капките с една и това се повтаря докато те стигнат 15 на петия ден вечерта.
През шестият ден от приема започваме сутринта с 15 капки в невареното прясно мляко, на обяд намаляте с една капка и стават 14, а вечерта капките са 13.

След като достигнете до 7 ден намалете капките с една при всяка приемана доза и така докато стигнете до 1 капка.

Стигнахте успешно до 11 ден и сега трябва да прибавите към несвареното прясно мляко при сутрешната доза 15 капки, а на обед и вечерта количеството на капките трябва да е 25.

След това пийте всеки ден по 15 капки три пъти дневно докато приготвената отвара свърши.

Enjoyed this post? Share it!

 

6 коментара по “Тибетската рецепта, която нормализира кръвното налягане

  1. с прясно мляко ?…..никога…това е телесен секрет като потта или урината…..мерси…

  2. Ne e otvara , a extract; otvara e ako se vari, pak az ne vidiah takova neshto v rezeptata. Spirten izvlek e reultata ot nakisvaneto na smlenia chesan v spirt

  3. При нас нямаше никакъв резултат от цялото това мъчение, много е гадно за прием и цялата къща мирише на чесън, но нали е за здраве го направихме преди две години с мъжа ми. Нищо не усетихме, сега мъжъ ми лежа в болница от същите си болежки.

  4. От години я пия, но тук има грешка: след 11 ден се пие три пъти по 25 капки, до свършване на количеството, а не по 15 капки.А има и важна бележка: лекът се пие отново най- рано след 5 години!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *