Тонизиращ и подмладяващ чай от билки

Ако всяка сутрин ви е много тежко да ставате веднага щом отворите очи изпийте този тонизиращ чай от билки и започнете деня с усмивка, защото той ще ви даде нужната сила и енергия за един пълноценен нов ден.

Само една чашка сутрин от този вълшебен чай, че ви зареди е енергията, която ви е нужна за целия ден, за да може да извършите всяко едно задължение, което ви предстои без усилия. Изпивате ли всяка сутрин чаша чай от билки освен тонизиране и зареждане с енергия вие ще получите и един бонус, който е подмладяването. Съставките, които ще вложим в чая са билки, които имат лечебно действие и се грижат за здравето и вечната ви младост.

“Фигурин

В тонизиращия чай ще сложим боровинки, които са богати на витамините В1 И В2 освен това в тяхното съдържания има много минерали, като натрий, фосфор, калций, желязо, калий и магнезий. богатото им съдържание на киселина ellagic се грижи за организма, като не позволява разрушаването на клетките.scai

Втората съставка от която се приготвя тозиращия чай е пача трева. В нея се съдържат въглехидрати, витамин С, дъбилни вещества, минерални соли и други съставки, които се грижат за зареждането на организма с енергия.

Шипката е другия продукт, който ще вложим в тонизиращия и подмладяващ чай. Тя е известна с богатото си съдържание на витамин Ц, но заедно с него в нея има и витамин Р, каротин, желязо, магнезий, фосфор и още много други.

Последната билка, която ще вложим енергизиращия чай е сибирски жен-шен. Съставката, която ще спомогне за събуждане на организма в него се нарича елеутерозиди. Това вещество има антиоксидантни способности и стимулиращ ефект, който ни е нужен да се събудим.

Време е да ви кажем как да си приготвите енергизиращия чай от билки, който ще отстрани сънливостта ви сутрин. Смесвате в съд 2 супени лъжици от вкусните плодове на боровинката и по супена лъжица от сибирския жен-шен и пачата трева последно добавяте супена лъжица шипки. Размесете добре всички вложени билки и залейте с чаша гореща вода само супена лъжица от получената смес. Когато изстине изпийте чая от билки. Препоръчваме този тоник да се пие 3 пъти на ден, за да може да подейства на организма максимално. Единствено така ще се заредите с енергия с билки по начин, който няма да навреди на организма ви, а същевременно с това ще се чувствате млади.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *