Това ще ви помогне при борбата с болестта на Бюргер

Болестта на Бюргер е заболяване, което засяга венозните съдове и в повечето случаи засяга краката, като възпрепятства кръвоснабдяването в засегнатите крайници.

Болестта на Бююргер засяга най-често мъже, като възрастния диапазон е от 20 до 40 години. Когато заболяването е в начален стадии засегнатите от него изпитват изтръпване на крайниците, което най-често се случва по време на ходене. Ако не се лекувате започвате да изпитвате болка дори и когато тялото се намира в покой. Вземете мерки, защото, ако оставите нещатата така започват много други здравословни проблеми, като най-често се наблюдават увреждания на сърцето, очите и бъбреците. Всички неблагоприятни симптоми, които причинява болестта на Бюргер можете да облекчите с рецепти от така лековитата народна медицина. Те ще ви помогнат много за побеждаване на заболяването.bolestta na burger

Върху развитието на болестта оказват влияние редица фактори, като тютюнопушене, влага, студ, професионални задължения и алергии, така че избягвайте всичко, което може да ви повлияе неблагоприятно и да спомогне за благоприятното развиване на заболяването.

С болестта на Бюргер можете да се борите заедно с билките, като си приготвите отвара за пиене. За целта ще трябва да комбинирате повечко билки, но в малки количества. Ето и какво ви трябва: листата на смокиня, плодове от хвойна, стръкове от ветрогон, плодовете на колиандър, корени от блатния тъжник, стръковете на камшик, цветове от лайка, листата на подбел и корени от кръвен здравец. От всяка една от тези билки ще измерите по 30 грама и ще смесите в купичка. После от тях ще вземете само 2 лъжици за супа и ще ги поставите в 500 милилитра вода. билките ще варите в продължение на 10 минути и после ще ги оставите да киснат за още 30 минути така. Последната стъпка, която ще предприемете преди приема е прецеждането. Получената течност ще разделите на 4 части, които трябва да се изпият за 1 ден. Започнете с първия прием, който ще извършите след като станете от сън, но задължително трябва да сте закусили. Оставащите части на отварата ще приемате 40 минути преди хранене, те се извършват на гладно.

Следващата рецепта за лечението и облекчаването на симптомите на болестта на Бюргер се прилагат външно чрез направата на компрес.

За да приготвите тази лековита рецепта, която ще успокои засегнатите места ви трябва лъжица синапено брашно. В него ще добавите вода, като слагате толкова, че да се получи каша. Тази каша се поставя върху кърпа, която предварително сте намокрили и изцедили внимателно. Така намазаната кърпа се поставя на засегнатото място и се оставя да престои там 60 минути. След отстраняването и намажете зоната със зехтин.

Това ще ви помогне при борбата с болестта на Бюргер
3.3 (66.67%) 3 vote[s]

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Това ще ви помогне при борбата с болестта на Бюргер

  1. Колко време се пие отварата за болестта на Бюргер ?
    Благодаря предварително .

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *