Облекчете симптомите на болеста Паркинсон!

Болестта на Паркинсон е едно от най-честите невродегенеративни заболявания

Това е бавно прогресиращо заболяване, което се характеризира с наличие на тремор при покой, забавеност на волевите движения, което се влошава с напредването на болестта, като накрая човек става неспособен да изпълнява всекидневните си задължения.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото
Облекчете симптомите на болеста Паркинсон!

Облекчете симптомите на болеста Паркинсон!

Болестта включва постепенна загуба на нервни клетки в ограничена област от мозъка, като вследствие на това се появават и затрудненията при контролиране на движенията.

Според специалистите класическите симптоми на болестта са т.нар. „моторни” симптоми, тоест всичко свързано с движението, като забавеност на движенията, скованост на мускулите и проблеми с дистибуларния апарат (пазенето на равновесие). За жалост това не са единствените симптоми. Болеста често води след себе си и депресия, деменция, болки, проблеми със съня и нарушения в храносмилането, кръвно налягане и др.

Билка.инфо ви предлага тази доказала своята ефективност билка, с чиято помощ ще облекчите симптомите на болеста Паркинсон.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се стрък комунига, корен исиот, корен блатен аир (тръстика) – по 10 грама и по 30 грама корен дива тиква и корен божур. Цялото количество от така получената билкова смес се вари в 500 мл оцет с 500 мл мед в продължение на 20 минути. Пие се по 1 супена лъжица 15 минути преди ядене.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *