Трудно уриниране! Спрете го! Вижте как

Билкови рецепти помагат при възпаление на простатната жлеза и при затруднено уриниране

Въпреки, че е познат от доста време, простатитът си остава доста актуална тема, понеже неговото лечение понякога изисква много време и сериозно търпение.

Трудно уриниране! Спрете го! Вижте как!

Трудно уриниране! Спрете го! Вижте как!

Предлагаме ви тези рецепти, които спомагат лечението при възпаление на простатната жлеза и облекчават затрудненото уриниране.

Начин на приготвяне и употреба – вземат се 100 г пирей, 100 г ечемик, 80 г троскот, 50 г коса от царевица, 50 г дръжки от вишни, 100 г плод от шика, 100 г мечо грозде, 50 г хвойна и 100 г полски хвощ и се наситняват. Една шепа от получената смес се добавя в 1 студена вода и кисне 4 – 5 часа. След това се вари 15 – 20 минути. Прехвърля се в тъмна стъклена бутилка, която трябва да се съхранява в хладилник, но не бива да престоява повече от 2 дена. Пие се 3 пъти на ден 30 минути преди ядене по 1 винена чашка (75 мл).

Демир бозан билки за бъбреци

Начин на приготвяне и употреба – смесват се по 1 супена лъжица листа от боровинки, мечо грозде и листа от бяла бреза. Заливат се с 500 мл гореща вода и се оставя да ври 10 минути. Престоява цяла нощ и тогава се прецежда. От запарката се приема по 1 кафена чашка 30 минути преди хранене 3 пъти на ден.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *