Убийте всички вируси и бактерии в организма

За да се развие всяко едно заболяване значи има налични вируси, паразити и бактерии в организма, които можете да убиете само с прилагането на една лесна рецепта и да се наслаждавате на едно добро здраве.

Всяка една от съставките, които ще вложим за направата на лечебната рецепта е позната до болка на все от нас. Няма човек, който да не чувал за ползите от чесън, лук, джинджифил, хрян, люта чушка и ябълков оцет. Всеки един от тези продукти има уникални лечебни сили, но комбинираме ли ги ще получим една много добра комбинация, която ще убие всяка бактерия, вирус или паразит, който се е закотвил в организма ни и може да предизвика много здравословни проблеми. zdrave

Демир бозан билки за бъбреци

Започнете приготвянето, като обелите 3 глави лук с средна големина и 3 скилидки чесън, които също са средна големина. Нарежете продуктите на ситни парченца. Измийте 3 люти чушки и тях също нарежете на малки парченца. Коренът от джинджифил, който ще смесим с другите съставки, трябва да настържете на ренде и да вземете 3 супени лъжици от него. От билката хрян също ще използваме корена, който отново ще настържем и ще вземем от него пак 3 супени лъжици. всички съставки сложете в компотен буркан. Мястото, което заемат продуктите е около 3/4 от целия му обем. Завършваме, като допълним буркана с домашния ябълков оцет. Поставете капачка на буркана и го запечатайте хубаво. Разклатете добре стъкления буркан. Периодът на съхранение е равен на 2 седмици, но през това време задължително разклащайте сместа поне веднъж дневно. Прецеждане се прави след периода на съхранение. Течността, която прецедихме ще използваме за лечение, а другите продукти могат да се изхвърлят.

В случай, че е налично заболяване трябва да приемате от лечебната течност за убиване на бактерии, паразити и вируси по 3 пъти на ден по 3 супени лъжици. преди да глътнете лечебната течност я жабурете за кратко в устата. Ако пък сте в добро здраве изпивайте само по 2 супени лъжици всяка вечер. Това ще ви помогне да запазите здравето си.
В продължение на 365 дена можете да пиете получената лечебна течност, защото тя има дълга трайност. За да я запазите годна цяла година трябва да увиете буркана с тъмна хартия и да я съхраняване в тъмно помещение.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *