Укротете бързото сърцебиене с натурални продукти

Стреса под който работим и живеем в днешно време е доста голям, а това често предизвиква сърцебиене, но то може да бъде „укротено“ с натурални продукти.

Всички проблеми, които възникват в ежедневието ни носят натоварване, стрес, главоболие и още много други все неблагоприятни въздействия, които оказват лошо влияние на сърцето. Колкото и да се стремим да сме спокойни и да не се напрягане в един момент ни идва малко в повече и не успяваме да се успокоим лесно. Когато всичкото това напрежение излезе то предизвиква смущения на сърцето и то започва да бие силно и бързо. Това сърцебиене често педизвиква доста силни и неприятни болки в гръдния кош.surce

Можете да реагирате веднага и да облекчите сърцебиенето с билки, като използвате кориандър и семената на анасон.
Днес ще ви предложим две рецепти, които могат бързо да успокоят силното сърцебиене и да облекчат симптомите, които предизвиква. Всяка една от тези рецепти се изпълняват лесно и са доста ефикасни. Използвайте тази, която ви допадне и бъдете сигурни ще ще намалите стреса и сърцебиенето ще се укроти.

1. Полезните съставки в тази смес, която трябва да приемате само при нужда ще спрат сърцебиенето. Ето какво трябва да смесите: кафява захар, кориандър и семената на анасон. Всички тези вложени съставки трябва да са равни части. Когато сърцето започне да бие лудо вземете от сместа 1 щипка.

“Демир

2. Във втората рецепта отново ще използваме лечебните семена на анасона и кориандара, но ще прибавим и стафиди. Вземете чаена чаша вода и с нея ще залеете предварително смесените 5 грама семена на анасон, 11 бройки стафиди и 3 грама кориандър. Комбинацията се оставя да престои така за 1 нощ, за да се комбинират всички лечебни сили на билките. Събудите ли се на сутринта прецедете получената течност. Трябва да изпиете всичко на веднъж, за да получите максимален ефект от лека и да спрете сърцебиенето.

Всяка рецепта е много ефикасна, но както се вижда при първата няма нужда да чакате и можете да я приемате веднага при наличието на проблема със сърцето.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *