Уникален руски лек за болни стави

Различните ставни заболявания са в следствие на различните промени в ставите. Едно от най-често срещаните такива е остеоартрита, който представлява структурни промени в хрущяла на ставите, които се дължат на прекалено голямо натоварване.

Chervena_detelinaДруго често срещано ставно заболяване е ревматоидния артрит. Той се развива в следствие на възпаление на хрущяла, който свързва двете стави. Възпалението може да се появи в следствие на някаква инфекция, метаболитни нарушения, травма и др. Каквато и да е причината за появата им, те причиняват скованост и болки в ставите, които постепенно засягат цялото тяло.

За да не се стига до това и други тежки последици, можете да се доверите на една руска рецепта с…водка, разбира се. Само трябва да си направите тинктура с нея и с детелина. Напълнете половин литрова бутилка с червена детелина и отгоре залейте с водка. Шишето трябва да се напълни догоре и да се покрият цветовете.

Фигурин билки за отслабване

Оставете да престои в продължение на 10 дни, след което може да направите компрес върху засегнатата област. Скоро болката ще отшуми.

 

Уникален руски лек за болни стави
1.5 (30%) 2 vote[s]

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Уникален руски лек за болни стави

  1. AZ MISLIA 4E STAVA I S DOMAWNA RAKIA SILNA ………ZNAM TAKAVA RECEPTA SAS DIVI KESTENI SAMO DETO PRESTOIAVAT POVE4E DNI……I E EFIKASNA ……..WTE IA PROBVAME ….AZ WTE NAPRAVIA S RAKIA I DETELINA

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *