Уникална рецепта срещу рак на матката

Алое вера е растение което много популярно с изключителната си лечебна сила, но знаете ли че с него можете да излекувате тежкото заболяване рак на матката.

Точно това растение е един дар от бога, защото с него можете да излекувате страшния рак на матката, но и хилядите други заболявания, от които страдаме. Лекът, който ще ви предложим има широко приложение, може да ви помогне да излекувате туберкулоза, грип, настинка, заболявания на дебелото черво, кръвоносните съдове, сърцето, бъбреците и белите дробове, подагра, мигрена и високо кръвно налягане.

“Фигурин
Лек с алое вера срещу рак на матката

Лек с алое вера срещу рак на матката

Единственото изискване, което трябва да спазите преди да приготвяте тази лековита рецепта, която се предлага на хората от векове е да използвате растение, което е на повече от 1 година. Горната граница за възрастта на алое верата не бива да надминава 5 години. Другото, което трябва да спазите, ако сте решили да прилагате листата на растението за лечение е да не го поливате 5 дена. Това са всичките условия, време е да наберете 300 грама листа от алоето, като избирате тези, които са в долната му част. Пресните листа, които откъснахте счукайте внимателно в хаванче от дърво. Към счуканите листа добавете и 250 грама от билката цикория. След омесването им се слага и пчелен мед с пчелна пита в размер на 400 грама. Завършваме чудотворната рецепта с добавянето на 500 грама чист алкохол и 700 грама червено вино, за предпочитане домашно.

Цялата смес, която получихме се сипва в бутилка с тъмен цвят и бива затворена и прибрана на хладно, проветриво и тъмно място. Трябва да съхранявате чудотворния лек така за 5 дена. Изтече ли периода извадете тъмната бутилка с чудодейния лек и изцедете от него малко количество, което да ви стигне за 7 дена. Останалото съхранявате по същия начин на същото място.

Можете да изчислите колко ще ви е нужно за 7 дена, защото сега ще ви кажем колко пъти и какво количество ще взимате. Петте дена от лечението ще приемате от чудотворния лек по 1 лъжичка за кафе 3 пъти дневно. Сиропа се изпива горе долу 1 час преди консумирането на храна. Остават ви още два дена през, които трябва да пиете от чудотворния лек, като този път дозата остава една лъжичка за кафе, но се взима само веднъж на ден, отново преди ядене.

При нужда повтаряйте тази схема на лечение, но не я прилагайте повече от 60 дни.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Уникална рецепта срещу рак на матката

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *