Упоритото акне изчезва с джинджифил и зелен чай

Думата акне има гръцки произход, а при нас то се нарича още младежки пъпки, които са доста упорити и често премахването им е доста трудно.

Акнето всъщност е заболяване на кожата, като районите на тялото, които най-често засяга са лицето, гърдите и гърба. Акнето се проявява най-вече при младежи или по точно когато настъпи пубертета, като по лицето им се появяват черни точки и пъпки, които имат върхове пълни с гной. Много често младежите започват да стискат тези комедони и пъпки, за да ги премахнат от лицето си, но това води до оставането на белези, така че не е препоръчително.

Упоритото акне изчезва с джинджифил и зелен чай

Упоритото акне изчезва с джинджифил и зелен чай

Успешната борба с акнето трябва да започне първо с доста добра хигиена на засегнатите зони. След това можете да приложите и една от най-ефикасните рецепти на народната медицина, за да го премахнете веднъж завинаги и да се радвате на едно сияйно лице без акне и черни точки по него.

Акнето е доста упорито, но след прилагането на метода за почистване на засегнатите места с джинджифил и зелен чай то вече няма да е на вашето тяло. Изпробвайте и се уверете сами в уникалния ефект на тези билки.

Напълнете един леген от банята с вода, която е приблизително 38 градуса и в нея поставете 5 пакетчета от лечебния зелен чай и 6 пакетчета джинджифил. Запарете билките и потопете лицето си в лечебната отвара срещу акне. Процедурата ще бъде ефикасна само ако я прилагате в продължение на 20-тина минути.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Когато потопите лицето си чудодейната отвара от джинджифил и зелен чай ще почистване пощипване на лицето, което не трябва да ви тревожи, това е нормално. Когато процедурата свърши при изплакване на лицето с хладка вода се чувства горещина, но това също е напълно нормално.

Положителните резултати от прилагането на този метод за почистване на лицето от акне ще видите още на следващата сутрин.

Метода не се прилага всеки ден, а след първата процедура се почива 4 дена и чак тогава можете да повторите.
Резултата е ясен, чисто лице и мека кожа.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *