Успокойте болките в стомаха с тази билкова отвара!

Гастроентеритът се лекува с това

Острото възпаление на червата е заболяване, което се проявява с разстройство и болки в стомаха, а изпражненията са примесени със слуз при случаи на засягане на дебелото черво, както и с болезнени напъни.

Гастроентеритът се лекува с тези рецепти!

Гастроентеритът се лекува с тези рецепти!

Билка.инфо ви предлага тези невероятни билкови рецепти, които чрез многократната си употреба в българската народна медицина, са доказали своята ефективност при гастроентерит.

Начин на приготвяне и употреба – необходимите билки са 200 г корени черен оман и 200 г семе от анасон. Две супени лъжици от черния оман се слага в 600 м л вода и се оставя да ври около 10 минути. След което се отстранява от огъня и към полученият извлек се добавя 1 кафена лъжичка семена от анасон. Захлупва се  и след като изстине се прецежда. Приема се по 1 винена чаша преди ядене 4 пъти дневно.

Демир бозан билки за бъбреци

Начин на приготвяне и употреба – смесват се 150 г корени черен оман, 60 г стръкове жълт кантарион, 60 г стръкове бял равнец, 60 г стръкове пача трева, 50 г плодове анасон, 50 г плодове копър, 50 г коренища пирей и 50 г стръкове мащерка. Две супени лъжици от билките се заливат с 500 мл вряла вода и се оставят да се изкиснат за около час. Приема се по 1 винена чаша преди ядене.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *