Вижте как да се преборите с Паркинсон с помощта на тези билки!

Облекчете симптомите на  Паркинсон с Билка.инфо

Болестта на Паркинсон несъмнено е сред най-разпростанените болести в обществото днес. Според статистическите данни броят на заболелите се увеличава с всяка изминала година. Сред най-активната група боледуващи са хората в така наречената трета възраст.

В народната ни медицина лечението е насочено към общото засилване на организма и нервната система.

Облекчете симптомите на болеста Паркинсон!

Облекчете симптомите на болеста Паркинсон!

Начин на приготвяне и употреба –  20 минути преди ядене сутрин, обед и вечер се приемат по 1 супена лъжица от следната билкова смес – 12 г тинкура от глог и 12 г валерианова тинктура, 4 големи лимона, изчистени от семки и смлени с машинка за месо или пасатор, 500 г пчелен мед, 20 ядки от кайсии (счукани или смлени) и 20 зелени листа (заедно с дръжките) от индрише.

За постигането на оптимален резултат в относително кратки срокове Билка.инфо ви препоръчва да се комбинира с пиенето на следната запарка:

Начин на приготвяне и употреба – по 50 г риган, цвят от глог и водна детелина, 100 г маточина, по 40 г имел, безсмъртниче, лазаркиня и имел и по 30 г седефче, глухарче, червен кантарион и комунига се смесват. От сместа се взимат 2 супени лъжици с връх и се добавят към вече врящата вода – 500 мл. Захлупва се похлупак и ври 10 минути. Пие се подсладено с мед и лимон на вкус.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *