Високо кръвно се сваля бързо с тези хитрини

Страдате от високо кръвно налягане, взимате шепа лекарства, които не ви помагат е тогава изпробвайте тези трикове и се радвайте на цветущо здраве, защото помагат!

Хипертония е научното наименование за високо кръвно и хората, които страдат от това задължително трябва да вземат адекватни мерки, защото в противен случай могат да си навлекат още повече здравословни проблеми. При високото кръвно налягане сърцето започва да забързва работата си, защото само така може да осъществи правилната циркулация на кръвта. Хипертониците са застрашени от аневризъм на артериите, инфаркт, бъбречни заболявания и инсулт. Вземането на мерки е наложително и задължително, ако искате да избегнете тези тежки здравословни проблеми.

“Демир

С триковете, които ще ви представим можете да свалите кръвното налягане много бързо, така че се възползвайте от тях при нужда.

Високо кръвно се сваля бързо с тези хитринки

Високо кръвно се сваля бързо с тези хитринки

Сваляне на високото кръвно налягане с бръшлян – тази билка е отровна така че с приема на отварата от нея трябва да сте доста внимателни, не бива да приемате големи количества, за да не застрашите още повече здравето си. Налейте в съд литър питейна вода и в него сложете 1 равна лъжица за супа от бръшляна. Тази отвара варете докато водата не придобие зелен цвят. Отварата се пие, като заместител на водата.

Кръвното налягане се сваля бързо и с царевично брашно – в тенджера налейте 2 литра питейна вода и в нея добавете шепа от царевичното брашно. Времето за варене на отварата е само 10 минутки. След като водата се утаи започнете да пиете от нея вместо вода.

Чесънът е един универсален лек, който ще свали кръвното ви бързо – Ще използваме само една средно голяма скилидка чесън, която ще смачкаме и ще сложим в супена лъжица. Допълнете лъжицата с малко мастика или домашна ракийка и я изпийте.

За последната рецепта, която ще ви предложим ще използваме комбинация от 3 лечебни билки с доказано действие. Смесвате в купичка по 30 грама от следните билки: стръкове от хвощ и бял имел и плодовете на глога. После вземете от тях една равна лъжица за супа и я залейте с гореща вода, която ще измерите с чаша за чай. Изстине ли направената отвара е ред на прецеждането. Разделяте я на 3 части и пиете всяка една от тях сутринта, на обяд и на вечеря.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *