Влиянието на водата върху организма

За да се предпазите от сърдечно-съдови, чернодробни и стомашни заболявания трябва да пречиствате организма си профилактично. Можете да премахнете всички натрупали се излишъци в тялото не само със задълбочени методи, а просто с помощта на водата.

“Демир

Днес ще ви представим няколко начина за пречистване на организма с вода. Ето ги и тях:

1. Когато станете сутрин от сън е добре да приемете на гладно 1 чаша топла вода, като тя може да бъде минерална, 1 (1)

2. Можете да си приготвите и лек от магданоз и копър, като за целта трябва да смелите на ситно 1 стрък пресен магданоз и 1 стрък копър. Поставете ги в съд и ги залейте с 1 чаша топла вода. След това разбъркайте добре получилата се смес и я изпийте всичката. За да има ефект от лечението е нужно в продължение на 1 седмица да изпълнявате процедурата всяка сутрин на гладно.

3. Можете да използвате смес от мед. Приготвяте я, като в 1 чаена чаша хладка вода поставите 1 чаена лъжичка мед и го разтворите. Приемайте от получената течност всяка сутрин на гладно.

4. Другият метод за пречистване на организма е с помощта на лимон. За целта изцедете ? лимон и го комбинирайте с 1 чаена чаша топла вода. Приемът е всяка сутрин на гладно, а периода е неограничен. Колкото по-дълго пиете получената течност толкова по-добре ще се чувства организма ви.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *