Заменете химеотерапията с лимонов сок

Лимонов сок има силата да убие раковите клетки, но тази му способност се крие добре незнайно защо.

Процедурите, които се правят по време на химеотерапията са доста сложни и въздействат неблагоприятно на организма. Често причиняват неприятни симптоми, които предизвикват повръщане и отпадналост на тялото. Сега вече имате възможност да избегнете всичкото това мъчение и да го замените със приятния на вкус сок от лимон в комбинация със сода бикарбонат. Вкусът на лечебния сок е ароматен, приятен и най-важното е че не причинява неприятни симптоми, а е дори по-ефикасен и от химеотерапията.

“Демир

Може би анти-карцерогенното свойство на лимона е едно от най-важните, защото то оказва влияние върху тумори и кисти и лечението е много по-благоприятно за тялото. Екипи от специалисти в тази област са направили редица проучвания, които доказват, че той успешно се бори с унищожаването на раковите клетки. За да се постигне още по-добър ефект ви препоръчваме към прясно изцедения лимонов сок да сложите и сода бикарбонат. Когато тези с съставки се комбинират силата се увеличава многократно, защото се променя стойността на pH в тялото във ваша полза.sok ot limon

Анти микробното действие, което има лимона се бори успешно с гъбичките и бактериалните инфекции в организма. Те често се „настаняват“ в тялото, на местата където нивата на киселинност са по-високи от обикновено. Специалистите препоръчват към приготвения лимонов сок да се прибави сода, защото тази комбинация, както споменахме ще се промени стойността на pH към алкална. В случай на ракова заболяване това е от изключително значение за вас, защото така организма ще бъде по издръжлив и здравето му ще се възстанови.

Всяка една част на лимоновото дърво се използват за лечение на различни заболявания, като високо кръвно налягане и за унищожаване на вътрешни паразити. Нервните разстройства, като стрес и напрежение, също могат да останат в миналото, защото той е известен антидепрасант. Можете да се възползвате от това, че лечебното дърво вирее в страната ни много добре. Заседете си и няма да сбъркате, а и няма да ви пречи много, защото е ниско.

Всичката тази сведения за силата на лимоновия сок са налице от производителите на лекарства, които твърдят, че са направени множество лабораторни изследвания. Данните от всички тях посочват, че лимона има силата да унищожи раковите клетки, които се намират в организма. Лимоновия сок действа благоприятно при всеки известен досега рак и може да се използва независимо дали е на гърдата, дебелото черво или простатата.

Изследванията посочват, че това е едно лечебно дърво, на което лечебната сила е много по-ефикасна от тази на правените до сега химеотерапии, които се използват за лечение на такъв вид заболявания.

Друго важно нещо, което е от изключително значение, е че този комбинация от лимонов сок и сода бикарбонат не засяга здравите в организма клетки и покосява само злокачествените.

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Заменете химеотерапията с лимонов сок

  1. Интересуваме съотношението:вода-лимонов сок-сода. Защото се публикуват много рецепти ,но почти никъде няма съотношение.А тово е много важно,за да не се пренатовари организма.Моля за отговор!

    • Добър вечер, за да си приготвите тази билкова отвара е нужно да изстискате сока на половин лимон и към него да добавите 1 равна чаена лъжичка сода. Накрая разреждате с малко топла вода.
      Надяваме се да сме били полезни.
      Лека вечер!

  2. сигурни ли сте като го пишете че ще спасите с това един онкоболен с това.Не заблуждавайте хората че с лимонов сок ще се оправят.той може да се само допълнение или профилактично .

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *