Вредните токсини нямат място във вашето тяло

Напитката за прочистване на организма, която ще ви предложим да премахнете вредните токсини от организма има невероятен вкус.

Тя се приготвя от вкусни пресни плодове, които в комбинация стават една витаминозна бомба, която повлиява благоприятно на човешкия организъм.

Токсините, които се натрупват в организма често са предпоставка за развитието на много заболявания, така че трябва да ги отстраните. Токсините причинят вреда на имунната система, като изцеждат нейните сили и тялото става податливо на заболявания.

“Фигурин

Симптомите, които се проявяват когато нивото на вредните токсини в организма е висока са изтощение, депресия и сте лесно раздразними. Тези вещества могат да основната причина, която ви пречи да отслабнете.sok

Препоръчваме ви да си приготвите този ароматен коктейл, които ще пречисти организма ви.

1. Ароматен коктейл с джинджифил и банан – трябва ви джинджифил, който да настържете и да вземете от него 3 супени лъжици. Взимате мангото и го разрязвате на 2, като ви трябва само едната половинка, която нарязвате на малки парченца. След това прибавяте и 1 банан, 1/2 портокал, който също е нарязан на дребно и 100 милилитра вода. Всички продукти се поставят в блендера. След получаването на хомогенна смес изсипете напитката в чаша. В случай, че сока ви е доста гъст можете да прибавите малко вода, за да го разредите. Сложете и лъжичка мед за по-добър вкус. Приемайте напитката в продължение на 5 дни всяка сутрин и вечер.

Препоръчваме и да консумирате повече цвекло, защото то е един богат източник на магнезий, цинк и желязо, които спомаган на организма да се бори с токсините в тялото. С консумацията му жлъчните киселини ще се увеличат, защото цвеклото съдържа витамини и бета-карон, а те помагат също толкова ефикасно за пречистването на организма.

Увеличете максимално консумацията на пресни цитрусови плодове, защото в тях се съдържа в големи количества веществото пектин, а той е силен пречистващ източник. Препоръчително е и да намалите консумацията на месо и млечни продукти. Добре е да похапвате и чесън, защото той помага на организма да създава повече бели кръвни телца, а те са подсилват имунната система.

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Вредните токсини нямат място във вашето тяло

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *