Всички видове рак се лекуват със сода

Много хора, които са били засегнати от ракови заболявания са успели да се преборят със заболяването благодарение на лечебната сила на сода за хляб.

В никакъв случай не бива да подценяваме раковите заболявания, защото днес те вземат най-много жертви. В случай, че страдате от рак използвайте сода за лечение, но това трябва да се извършва задължително под лекарско наблюдение. Не си позволявайте никакви волности, за да не се появят неблагоприятни симптоми, все пак това е една от най-коварните болести днес.

“Демир

Днес са познати много конвенционални методи за лечението на коварната болест, но повечето от тях не жънат никакъв успех. Парите, които сме принудени да плащаме за тях са безбожни, но правим всичко, за да оздравеем. В народната медицина днес вече са познати много билки, които лекуват раковите заболявания много по-успешно и не е нужно да харчите много пари. Вече има много хора, които са се излекували от коварното заболяване единствено с билкови средства.soda

Днес ще ви представим 2 вида лечение на тумори на известни доктори, които са успели да разгадаят тайните на заболяването и да измислят средство за неговото лечение.

За лечение на рак доктор Симочини препоръчва и представя силата на обикновената сода за хляб. Според специалиста кандидата е причината за появата на злокачествените образувания в организма. Той твърди, че приема на сода укрепва кръвта и убива кандидата. Той разказва на хората как содата действа благоприятно на организма, защото тя е един от малкото продукти, които лесно се разпространяват в тъканите. Тя е продукт, който убива рака, защото прониква във всяка тъкан, така че няма значение къде се намира образованието. В содата се съдържат вещества и когато тя влезе в контакт с тумора той се разпада и вече няма следа от него.

В случай, че сте засегнати от рак на червата или стомаха е добре да изпробвате този метод на лечение: за период от 30 дена приемайте по 1 чаена лъжичка сода за хляб разтворена във вода сутрин и вечер. За този период растежа на раковото образувание трябва да спре и то да се разпадне, като не остава никаква следа от него. Все пак наблюдението от лекар е задължително, защото може да има нужда да се поставят и инжекции с различни медикаменти.

Доктор Джим Келмах е може би един от малкото специалисти, които могат да се похвалят с успеха си за лечение на ракови заболявания. С рецептата, която използва той за лечение на ракови заболявания са спасени много хора, повечето от които вече са били изпратени в къщи, за да чакат своя злощастен край. Както е известно раковите клетки се хранят със захар, но той смесва кленов сироп със сода за хляб и успешно лекува рак. Повечето хора ще погледнат на тази комбинация с лоши очи, но когато тези две съставки се комбинират стават незаменимо лекарство. Силата на лечението се състои в това, че клетките на рака не могат да се хранят със кленовия сироп, защото содата веднага ги убива. Често това лечение се използва, като вид химеотерапия, защото успешно се справя с умъртвяването на злокачествените клетки, но по никакъв начин не вреди на здравите клетки, което помага на организма да оздравее. Все пак задължително условие е лечението да се наблюдава от специалист.

За да се преборите със страшното заболяване използвайте тази рецепта и следвайте внимателно стъпките:

В съд се смесват 3 супени лъжици кленов сироп и 1 чаена лъжичка сода, разбъркват се добре и се поставят на котлона на слаб огън. Сместа се загрява в продължение на 10 минути, като същевременно разбърквате, но не бива да забравяте, че огъня трябва да бъде слаб. Приема се за период от 2 месеца по 3 супени лъжици на ден. Препоръчително е да намалите консумацията на месо, бяло брашно и захар до минимални количества.

Enjoyed this post? Share it!

 

7 коментара по “Всички видове рак се лекуват със сода

  1. Ям много сладко-дано това да не доведе до заболяване от рак или диабет,но знам за силата на содата от мнго места-ползвам я постоянно в домакинството и вечер с децата ми пием по една кафяна лъжичка с топло мляко

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *