За тонизиране на сърдечната дейност

С тази билкова рецепта си осигурявате по-дълъг живот на вашето сърце

Сърцето е органът в човешкото тяло, който работи на пълни обороти през целият живот на човека. Чрез кръвоносните съдове осигурява движението на кръвта, захранва останалите органи с кръв, а чрез нея и с кислород, необходим за работата им. Но както всеки друг орган и сърцето се нуждае от грижи, за да продължи да работи безпроблемно.

Демир бозан билки за бъбреци
С тази билкова рецепта си осигурявате по-дълъг живот на вашето сърце!

С тази билкова рецепта си осигурявате по-дълъг живот на вашето сърце!

Билка.инфо ви предлага следната билкова рецепта, с чиято помощ ще тонизирате сърдечната си дейност и ще подсигурите по-дълъг живот на вашето сърце.

Начин на приготвяне и употреба – необходими са 100 мл зехтин, 2 камфор на прах (може да се намери във всяка аптека) и 100 мл прясно изцеден сок от лимон. След като се смесят, от получената смес се приема по 1 чаена лъжичка малко преди ядене. Държи се на хладно в хладилника, но не повече от 4 дни. За постигане на желания ефект, се комбинира със запарка от глог, приготвена по следния начин: 2 супени лъжици билка се заливат с 350 мл вряла вода и се държи 1 минута. Пие се по една трета от получената запарка 3 пъти на ден преди ядене. Прави се почивка от 10 – 15 дни след 20-дневен прием.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “За тонизиране на сърдечната дейност

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *