Билкови рецепти помагат за забременяване!

Тези билкови рецепти помагат за забременяване, болни яйчници, недоразвита матка

Все повече двойки в България страдат от репродуктивни проблеми, като се приема, че ако след 12 месеца не настъпи забременняваме при водене на нормален полов живот без предпазни средства (и при желание на двойката за целенасочено забременяване), то двойката е потенциално безплодна и е необходима консултация с лекар специалист.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото
Тези билкови рецепти помагат за забременяване!

Тези билкови рецепти помагат за забременяване!

За щастие, майката природа ни е дала ефикасни начини за справяне с този проблем. Билка.инфо ви предлага следните доказали своята ефективност билкови рецепти.

Начин на приготвяне и употреба – сутрин, обед и вечер, 20 минути преди ядене, се изпива 1 супена лъжица настойка от 1 един литър зехтин, 1 килограм захар, 250 мл мастика, 20 г счукан черен пипер и 20 г счукана канела. Всичко това се разбърква и поставя в подходящ буркан, добре затворен.

Начин на приготвяне и употреба – взимат се 3 шепи зелен горчив пелин, слагат се в 1 л гроздова ракия и се оставя да отлежава за около 24 часа. Прецежда се и се пие по 1 супена лъжица 3 пъти дневно преди ядене. Ако зачеването не настъпи, се повтаря и ако е нужно – потретва след края на месечния цикъл. Тази билкова рецепта помага и при болни яйчници и недоразвита матка.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *