Захарта подхранва рака

Всяка една клетка в човешкия организъм се отличава със свойствата и действието си.

Откритието на доктор Ото Варбург направено през 30-те години на XX век за биохимичната причина на рака се предава на всеки новопостъпил в медицинско училище. Откритието, което прави този човек е толкова уникално и значимо и затова той е възнаграден с Нобелова награда.

Доктор Ото Варбург казва, че има една основна причина за да се породи рака и тя е „ Замяната на нормалното кислородно дишане на клетките на организма с анаеробно (недостатъчен кислород) клетъчно дишане.“

rakat-obicha-zahar-zdravnitsaТози знаменит доктор доказва още, че дишането на раковите клетки се различава много от това на другите клетки, които се намират в организма. За да функционират нормалните клетки им е нужен кислород, а за разлика от тях раковите клетки не го понасят. Поради тази причина в клиниките за алтернативно лечение се използва кислородна терапия.

Производителите на вино са наясно с факта, че за ферментацията на гроздето е необходима захар. Раковите клетки се възпроизвеждат точно благодарение на ферментацията. Метаболизма при нормалните клетки е 8 пъти по-малък отколкото този при раковите.

“Демир

В случаите, когато организма ни е поразен от рака тялото ни непрекъснато е заето да го храни. Самото раково образование, което е в тялото ни постоянно е гладно и изиска непрекъснато да бъде хранено. Когато храната е ограничена или спряна ракът започва да гладува освен в случаите когато тялото ни произвежда захар и злокачественото образование се храни. Производството на захар от протеини, не от въглехидрати или мазнини, е резултат на крайно изтощение на тялото или още наричан Кехексия. Целият този процес се нарича Глюкогенезис и точно тази захар подхранва рака. В следствие на това тялото умира от глад, защото е изтощено от опитите си да нахрани рака.

Днес са познати много разнообразни начини за лечение на рака, но това е така защото никой до този момент не е видял връзката между злокачественото образование и захарта. Днес вече всички медикаменти, които се използват за лечение не съдържат въглехидрати и захар, защото откритието на доктор Ото Варбург доказва, че рака се храни с тях.

Не знайно защо не всеки лекар казва това на своите пациенти. Причината може би е в това, че те смятат за тяхно задължение да ви лекуват, а не ваше. Много пъти макар специалистите да са запознати с теорията, която доказва, че рака се храни със захар не включват храненето в управлението на лечението.

Позицията на Aмериканската Mедицинска Aсоциация през 1978 година, е че храненето няма нищо общо с смъртоносното заболяване рак. Със сигурност има хора, които са използвали терапиите с Laetrile или Хидразин сулфат, които се провеждат за спиране на процеса glycogenesis при 50% от всички пациенти с кахексия.

С химиотерапия – „smartbomb“ са направени много експерименти в университета в Минесота. Изследванията сочат, че лекарството е било „обвито“ със специално покритие, което пътува през цялото тяло и остава непроменено. Достигне ли там където няма кислород покритието се разпада и освобождава самото вещество, което спомага за убиване на рака. Там където няма кислород значи се намира раковия тумор.

Вече знаем с какво се храни рака, така че е препоръчително да се избягва. Добре е да вземете в предвид, че рака обича варените храни, така че се съобразете с това и консумирайте сурови.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *